با مصرف فلفل قرمز خطر مرگ و میر ناشی از تمام علل 13 درصد کاهش می یابد
چوپان و لیتنبرگ با تجزیه و تحلیل داده های 16179 بزرگسال 18 ساله یا بالاتر که در نظر سنجی III بهداشت ملی و تغذیه ای بین سالهای 1988 و 1994 شرکت کرده بودند ، به یافته های خود رسیدند .
در مرحله بررسی ، میزان مصرف فلـفل قرمز در طی ماه گذشته توسط شرکت کنندگان با استفاده از پرسشنامه فرکانس غذا مورد ارزیابی قرار گرفت.
مرگ و میر ناشی از تمام علل و علت خاص شرکت کنندگان در یک دوره پیگیری متوسط 18/9 ساله با استفاده از شاخص مرگ ملی کنترل شد. در طی پیگیری ، 4،946 مرگ رخ داده است.
در مقایسه با شرکت کنندگانی که فلفل قرمز مصرف نکردند ، مشخص شد که کسانی که این ماده را مصرف کرده اند 13 درصد در معرض خطر مرگ و میر ناشی از تمام علل قرار دارند.
به دلیل تعداد نسبتاً کمی مرگ و میر در این مطالعه ، چوپان و لیتنبرگ می گویند که اطلاعات آنها در مورد چگونگی مصرف فلفل قرمز ممکن است بر علل خاص مرگ تأثیر بگذارد.
با این حال ، داده های موجود نشان می دهد که مصرف فلـفل قرمز به شدت با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های عروقی ، مانند بیماری های قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد .
در حالی که محققان قادر به تعیین دقیق مکانیزم هایی نیستند که فلـفل قرمز باعث افزایش طول عمر می شود ، تیم تحقیق می گوید که احتمالاً به کپسایسین برمی گردد ، که کانال های بالقوه گیرنده گذرا (TRP) را فعالیت می کند.