نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

قالب فوق حرفه ای Betheme

*نصب ۴۱۷ دمو بدون نیاز به لایسنس برای دامنه انجام میشود و نیازی به تهیه لایسنس برای هر دامنه ندارید .

وقتی صحبت از راه‌اندازی یک وب‌سایت حرفه‌ای با وردپرس می‌شود، باید به دنبال قالب‌های پرفروش و حرفه‌ای که در دنیا حرفی برای گفتن دارند باشید.

چندین قالب پرفروش در مارکت های جهانی پیدا می‌شوند. قالب وردپرس BeTheme یکی از آن‌هاست.این قالب سال‌هاست که رتبه یکی از پرفروش‌ترین پوسته‌های وردپرسی دنیا را کسب کرده.

 

قالب وردپرس BeTheme

قالب وردپرس BeTheme یکی از برترین قالب های وردپرسی تم فارست است.این قالب چند منظوره برای انواع وبسایت‌ها با هر موضوعی قابل استفاده است.

وبسایت های خبری ، مجله ای ، فروشگاهی ، شرکتی ، مشاور املاک ، ورزشی ، مدارس ، دانشگاهی ، هاستینگ و هر نوع وبسایتی که فکرش را کنید مناسب است.

قالب وردپرس be

 

سازگاری با تمام مرورگر‌ها

قالب وردپرس Be یکی از برترین محصولات فروشگاه ماست.

این قالب وردپرسی واقعا چیزی بیش از یک قالب وردپرس ساده است. با پنل مدیریتی کامل و سازنده گرافیکی قالب بصورت دراگ و درپ شما می توانید بی نهایت طرح ایجاد کنید و این یعنی آزادی ایده ها به معنای کامل .

واقعا با نوشتن هزاران خط متن هم نمیتوان امکانات این قالب را بازگو کرد.

امکانات قالب وردپرس بی تم

 

کار با یکی از متفاوت‌ترین قالب‌های دنیا را تجربه کنید!

بدون شک قالب Be Theme یکی از متفاوت‌ترین قالب‌های ارائه شده در دنیاست، ویژگی‌های منحصربه‌فرد این قالب شما را شگفت‌زده می‌کنه،

ویژگی‌های این قالب بیان کردنی نیستند و شما تنها با تجربه استفاده از این قالب می‌تونید ویژگی‌های این قالب را درک کنید.

معمولا بسیاری از قالب‌های رایگان و غیررایگان موجود دارای مشکلات بسیاری هستند و یا هر یک از آن‌ها برای یک کسب و کار خاص طراحی شده‌اند ,

مثلا قالب‌های مخصوص کسب و کارهای فروشگاهی، برای افرادی که وب‌سایت‌های خبری دارند نمی‌تونه گزینه‌ی مناسبی باشه و مدیران این سایت‌ها باید به‌دنبال قالب متناسب با فعالیت وب‌سایت خودشون باشند.

در اینجا می‌خواهیم یک قالبی رو به شما ارائه کنیم که ویژگی‌های باورنکردنی رو ارائه کرده و در واقع شما رو از نصب دیگر قالب‌ها بی‌نیاز می‌کنه،

فرقی نداره شما چه وب‌سایتی رو مدیریت می‌کنید و کسب و کارتون در چه زمینه‌ای هست. وب‌سایت خبری داشته باشید یا فروشگاهی فرقی نداره این قالب مناسب با کار شما در بسیاری از فعالیت‌ها است.

سئو قالب وردپرس Betheme

این قالب در واقع شما رو برای نصب افزونه‌های که برای بالا بردن سئو سایت در برخی دیگر از قالب‌ها بود بی‌نیاز می‌کنه، تقریبا تمام مواردی که باعث بالا رفتن سئو سایت شما می‌شه در این قالب رعایت شده،

با نصب این قالب کاربران شما سرعت بالای سایت شما رو به راحتی حس می‌کنند، بالا بودن سرعت لود یکی از مواردی هست که در مثبت و یا منفی شدن اعتبار شما در گوکل تاثیر داره پس با این قالب نگران سرعت لود سایت خودتون نباشید.

البته این موضوع رو فراموش نکنید که این قالب سازگاری کامل با افزونه‌هایی که برای بالا بردن میزان سئو هست از جمله Yoast SEO و All in one SEO رو داره و شما می‌تونید به راحتی از این افزونه‌ها در این قالب استفاده کنید.

سئوی این قالب را می توان از همه نظر جزو برترین ها دانست. این قالب از بخش سئوی اختصاصی برای بهینه سازی وبسایت شما با موتور های جستجوگر استفاده می کند,

اما اگر هنوز هم قصد دارید از افزونه های wordpress seo و یا all in one seo pack استفاده کنید میتوانید بخش سئوی قالب را غیر فعال کرده و از بخش سئوی این افزونه ها استفاده کنید.

 

امکانات قالب وردپرس Betheme

شما برای داشتن منوهای خاص و زیبا در وب‌سایت خودتون در بیشتر قالب‌ها به یک مگا منو احتیاج دارید، مگا منوها علاوه بر اینکه به کاربران وب‌سایت شما دسترسی راحتی می‌دهند زیبایی سایت شما را نیز چندبرابر می‌کنند،

به همین دلیل افراد زیادی در وب‌سایت خود از افزونه‌هایی به این منظور استفاده می‌کنند.

اما قالب وردپرس BeTheme با داشتن مگا منوهای درونی به شما دردسر استفاده از افزونه‌های اضافی رو نمی‌ده شما به راحتی می‌تونید سایت خودتون رو بدون نیاز به افزونه‌های مگامنو جذاب و زیبا کنید.

 

سازگار با موبایل و تبلت

رسپانسیو بودن این قالب یکی دیگه از ویژگی‌های این قالب هست که افراد رو ترغیب به استفاده از خودش می‌کنه. این قالب ریسپانسیو هست به این معنی که فرقی نمی‌کنه شما با چه دستگاهی از این قالب بهره می‎برید،

موبایل باشه یا آیپد و یا کامپیوتر شخصی خودتون این قالب صفحه سایت رو به نسبت اندازه صفحه‌ی وسیله‌ای که از اون استفاده می‌کنید تنظیم می‌کنه.

یکی از دغدغه‌های افرادی که کسب و کار اینترنتی دارند و به ‌دنبال توسعه کسب و کار خودشون در کشورهای دیگه هستند چندزبانه بودن وب‌سایت خودشون است در واقع اون‌ها به دنبال معرفی وب‌سایت خودشون در کشورهای مختلف با زبان‌های مختلف هستند و تعداد کمی از قالب‌ها به اون‌ها این امکان رو می‌ده،

یکی از قالب‌هایی که قابلیت چندزبانه بودن رو داره قالب Be Theme هست پس اگه دنبال یک قالب چندزبانه می‌گردید و می‌خواهید یک وب‌سایت بین‌المللی داشته باشید پیشنهاد ما به شما استفاده از این قالب هست.

جذب کاربر به وب‌سایت و در پیش گرفتن یک سری راهکار برای ماندگاری کاربران در وب‌سایت شما از مهم‌ترین مواردی هست که باید به اون توجه کنید در این قالب امکان اضافه کردن ویدئو در صفحه سایت به شما داده می‌شه که این موضوع باعث می‌شه کاربر با ورود به سایت شما احساس یکنواختی نکنه و در واقع سایت شما رو سریع ترک نکنه.

علاوه بر موارد بالا قالب Be Theme ده‌ها ویژگی خاص و متنوع دیگه رو در اختیار شما قرار می‌ده که شما با نصب اون می‌تونید از این ویژگی‌ها بهره ببرید.

 

صفحه ساز اختصاصی قالب بی تم

بدون شک بی تم یکی از قالب‌های حرفه‌ای و بی‌نظیر وردپرسی هست. می‌توانید از آن برای راه‌اندازی هر موضوع سایتی استفاده کنید شما می‌توانید از سازنده گرافیکی این قالب استفاده کنید و صفحات وب‌سایت خود را به هر شکلی که دوست دارید بسازید. ساخت صفحات با صفحه ساز این قالب به‌راحتی کشیدن و رها کردن موس شماست.

علاوه بر سازنده گرافیکی قالب می توانید از visual composer که در قالب تعبیه شده نیز برای ساخت صفحات سایت خود استفاده کرده و طرح های جالبی را طراحی کنید. تاکید می کنم ! بدون نیاز به یک خط کد نویسی

 

لیست امکانات قالب وردپرس Be Theme

  • سازگاری کامل با موبایل و تبلت
  • سازنده گرافیکی صفحات
  • منو های نامحدود
  • فونت بی یکان فارسی
  • دارای مگا منو ها
  • بیش از ۷ نوع هدر
  • قابلیت تنظیم در حالت صفحه در دست ساخت
  • راه اندازی فقط با یک کلیک
  • سرعت بارگزاری بالا
  • دارای ۲ عرض ۱۲۴۰ و ۹۶۰ پیکسل
  • انیمیشن های جذاب و گرافیک عالی
  • دارای اسلایدر محبوب روولوشن
  • دارای ناحیه ابزارک در بالای هدر
  • دارای افکت پارالاکس
  • قابلیت تک صفحه ای کردن وبسایت
  • بیش از ۲۰۰ عنصر در طراحی صفحه با صفحه ساز گرافیکی
  • کاملا رسپانسیو
  • فرم تماس با ما
  • دارای ۳ لایوت برای حالت وبلاگی
  • راحتی استفاده برای انواع وبسایت
  • کاملا سئو شده
  • لوگوی سفارشی
  • فاو آیکون سفارشی
  • HTML5 / CSS3
  • دارای نمایشگر موقعیت کاربر در سایت
  • دارای فایل های PSD لایه باز

*برای مشاهده ی دموی قالب اینجا کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

گوگل وبمسترتولز

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با نحوه کار با گوگل وبمستر تولز که بهترین ابزار برای تحلیل سایت و کاربران سایت است آشنا کنیم. که تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

یکی از ابزارهایی که مورد نیاز برای ارتقای سئو سایت استفاده می‌شود گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) می‌باشد. در این با نحوه ثبت سایت در سرچ کنسول  آشنا خواهیم شد و به معرفی بخش‌های مختلف آن می‌پردازیم.

گوگل سرچ کنسول که پیش از این با عنوان گوگل وبمستر تولز شناخته می‌شد، ابزاری ارائه شده توسط گوگل برای بررسی وضعیت وب‌سایت در موتورهای جستحو و مشاهده آماری در این خصوص می‌باشد.

اگر بهینه‌سازی سایت‌تان در موتورهای جستجو و یا به اصلاح سئوی سایت شما فاکتوری حائز اهمیت است و در خصوص آن مطالعاتی داشته‌اید، حتما با  اهمیت سئو و ابزار گوگل سرچ کنسول نیز برخورد داشته‌اید.

این ابزار فوق‌العاده آماری مانند بازدیدهای سایت، کلیدواژهای جستجو شده، لینک‌ها و بک‌لینک‌ها، صفحات ایندکس شده در گوگل، وضعیت دسترسی ربات خزنده گوگل به وب‌سایت شما، خطاهای احتمالی در دسترسی، خطاهای امنیتی و … را در اختیار شما قرار می‌دهد.

تفاوت گوگل سرچ کنسول با گوگل آنالیتیکس در ارائه آمار این است که در آموزش گوگل آنالیتیکس دیدیم بیشتر آمار کمی بازدید را در اختیار شما صرفا جهت اطلاع از بازدید قرار می‌دهد،

اما گوگل سرچ کنسول با ارائه آمار کیفی و مشخص کردن مواردی مانند کلیدواژه‌های سرچ شده، لینک‌های هدایت شده به وب‌سایت شما، نمایش صفحات حاوی خطاهایی مانند 404  و … سعی در ارائه راهکار برای بهبود وضعیت سایت شما در موتورهای جستجو دارد.

 

گوگل وبمستر چیست

گوگل وبمستر تولز یا سرچ کنسول گوگل یا (Google Webmaster Tools (GWT  یکی از ابزارهای کمکی گوگل برای بهبود سئو سایت سایت شما  می باشد,

که به  صورت رایگان در اختیار شما و سایر مدیران وب سایت ها قرار گرفته است تا وب سایت خود را با توجه به ابزارها که دارند مورد بررسی قرار دهند تا بدین وسیله به  سئو و بهینه سازی وب سایت خود کمک کنند

 

مهمترین مزیت های گوگل وبمستر تولز

مشاهده ترافیک وب سایت

مشاهده خطاهای احتمای مانند خطای dns  , خطای سرور ، مشکل در amp  ، مشکل در دسترسی ربات ها به وب سایت

ثبت نقشه سایت برای بهبود سرعت ایندکس مطالب وب سایت

مشاهده بک لینک های وب سایت

ثبت نقشه سایت

 

ثبت سایت در گوگل وبمستر

برای اینکه بتوانید از ابزار گوگل وبسمتر استفاده کنید نیاز است وب سایت خود را در آن ثبت کنید تا بتواند وب سایت شما را ردیابی کند و اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهد.

البته این ابزار یک ابزار کمکی می باشد و استفاده از آن اجباری نمی باشد ،  اما با توجه به گزارشاتی که این ابزار می دهد بهتر است  که از این ابزار استفاده نمایید

1-برای ثبت وب سایت خود در گوگل وبسمتر تولز ابتدا نیاز دارید یک حساب gmail داشته باشد پس اگر حساب کاربری جیمیل ندارد ابتدا یک حساب جیمیل بسازد وارد حساب کاربری gmail  خود شوید

 2-بعد از وارد شدن به حساب کاربری gmail خود به آدرس(https://www.google.com/webmasters/#?modal_active=none) مراجعه کنید

3-سپس بعد از مشاهد تصویر زیر ، روی دکمه Search Console کلیک نمایید تا وارد صفحه گوگل وبمستر تولز شوید

 

ثبت سایت در گوگل وبمستر

 

3-بعد از اینکه دکمه Search Console را زدید وارد سرچ کنسول گوگل خواهید شد ، در مرحله بعد شما باید مانند تصویر زیر Add property  را انتخاب نمایید

و سپس 

 

4- بعد از اینکه  Add property را زدید یک صفحه همانند تصویر زیر برای شما باز خواهد شد که شما می توانید از آن برای ثبت سایت خود استفاده نمایید برای این منظور آدرس وب سایت خود را در باکس زیر قرار دهید و روی continue کلیک نمایید.

 

در این مرحله از شما می خواهید با استفاده از یکی از روش های زیر اثبات نمایید که وب سایت از آن شما می باشد از جمله مواردی که می توانید اثبات نمایید که وب سایت از آن شما می باشد.

ابزارهای است که در تصویر زیر می باشد (یکی از این ابزارها را انتخاب نمایید و وب سایت خود را ثبت نمایید)

 

ثبت نام وردپرس در گوگل وبمستر تولز 

برای این منظور شما می توانید از ابزارهای بالا یکی را برای اثبات مالکیت وب سایت انتخاب نمایید ، در این آموزش ما از روش  HTML tag استفاده کرده ایم  (همانند تصویر زیر)

ثبت سایت وردپرسی در گوگل وبمستر تولز

 

و سپس وارد پنل مدیریتی سایت وردپرسی خود شوید و به منو 

نمایش -> ویرایشگر 

بروید و فایل header.php را انتخاب نمایید و سپس کد meta name=”google-site-verification” را که در قسمت HTML tag همانند تصویر بالا بود را کپی نمایید و در پایین ترین قسمت head یعنی قبل از تگ <head/> قرار دهید (همانند تصویر زیر)

 

 

در انتها نیز روی veryfiy کلیک نمایید  با این چند مراحله وب سایت شما به آسانی ثبت می شود

 

منوهای وبمستر تولز

منو OVERVIEW

این منو که اولین منو سرچ کنسول گوگل نیز می باشد برای نمایش آمار بازدیدکنندگان و همچنین آمار صفحات ایندکس شده در موبایل و نمایش آمار صفحات می باشد  در تصویر زیر مشاهده می کنید که این منو دارای 3 باکس می باشد که هر کدام از آنها را در ادامه توضیح خواهیم داد

 

باکس Performance

این باکس برای نمایش آمار وب سایت می باشد نکته مهم برای این باکس این می باشد که این باکس آمار وب سایت را در دو روز قبل یا یک روز قبل نمایش می دهد

 

باکس Coverage

صفحات برای به نمایش در آمدن در گوگل نیاز می باشد در دیتابیس گوگل ایندکس شوند این باکس تعداد صفحاتی که توسط گوگل ایندکس شده است را نمایش می دهد لازم به می باشد,

که این باکس دارای دو خط قرمز و سبز می باشد که خط قرمز نمایش دهنده صفحاتی می باشد که به صورت صحیح در گوگل ایندکس نشده اند و دارای شکل می باشند و خط سبز نشان دهنده صفحاتی می باشد که به صورت صحیح در گوگل ایندکس شده اند

 

مشاهده خطای باکس Coverage

کافی است برای پیگیری صفحاتی که ایندکس شده است روی گذینه open report کلیک نمایید تا اطلاعات کامل در اختیار شما همانند تصویر زیر قرار بگیرد

 

در تصویر بالا شما چهار نوع گزارش مشاهده می کنید

error = صفحانی که در هنگام ایندکس دارای مشکل بوده اند (خطای 500 ، خطای 404)

Valid with warnings = این صفحه برای ایندکس شدن خطایی ندارد ولی یک عال از ایندکس شدن آن جلوگیری می کند مانند بستن دسترسی ربات ها

Valid = صفحه هایی که ایندکس شده اند و مشکلی ندارند

Excluded = صفحات حذف شده – دلایل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث حذف شدن یک صفحه ایندکس شده شود مانند صفحه تکراری ، صفحه با محتوای کم کیفیت ، ریدایرکت کردن صفحه و..

 

باکس Enhancements

این باکس نیز یکسری از گزارش ها در مورد نحوه نمایش یک صفحه و خطاهایی که ممکن است یک صفحه در هنگام نمایش(حالت موبایل ، amp ) داشته باشد را ارائه می دهد

با انتخاب گذینه open report می توانید اطلاعات کاملی در مورد هر نوع نحوه نمایشی(Mobile Usability و AMP) که نوع آن ذکر شده است را مشاهده نمایید

 

منو PERFORMANCE

با استفاده از منو Performance شما می توانید گزارش کاملی از بازدید وب سایت خود و همچنین نحوه پیشرفت رتبه های خود در نتایج گوگل را مشاهده نمایید

 

 

این منو دارای چهار باکس یا سر ستون می باشد

 

total clicks 

با استفاده از این باکس نیز می توانید تعداد کلیک های وب سایت خود را مشاهده نمایید این باکس معمولا آمار را برای دو روز قبل یا یک روز قبل نمایش می دهد ،

همچنین با اسفاده از گذینه های باکس زرد رنگ می تواند تعداد کلیک را  برای کلمه کلیدی خاص (query) ، برای یک صفحه خاص (pages) ، برای یک کشور خاص (countries) ، برای یک نوع دستگاه(devices) مشاهده نمایید

 

total impressions 

با استفاده از این باکس می توانید بفهمید که وب سایت شما چندین برا در نتایج گوگل نمایش داده شده است  همچنین با اسفاده از گذینه های باکس زرد رنگ این نحوه نمایش را می تواند برای کلمه کلیدی خاص (query) ، برای یک صفحه خاص (pages) ، برای یک کشور خاص (countries) ، برای یک نوع دستگاه(devices) مشخص مشاهده نمایید

 

Average CTR

با انتخاب این باکس می توانید نرخ کلیک را مشاهده نمایید لازم به ذکر می باشد با استفاده از منوهای باکس زردی که در بالا مشخص شده است می توانید نرخ کلیک را برای یک کلمه کلیدی خاص (query) ، برای یک صفحه خاص (pages) ، برای یک کشور خاص (countries) ، برای یک نوع دستگاه(devices) مشخص مشاهده نمایید

 

average position

با استفاده از این باکس نیز می توانید میانگین رتبه ها را مشاهده نمایید این  منو نیز دارای گذینه های ،  کلمه کلیدی خاص (query) ، برای یک صفحه خاص (pages) ، برای یک کشور خاص (countries) ، برای یک نوع دستگاه(devices) می باشد که می تواند برای مشاهده میانگین رتبه ها در موارد مختلف به شما کمک کند

 

منو URL INSPECTION

منو URL Inspection نیز یکی دیگر از منو های بسیار مهم گوگل وبمستر تولز می باشد که به شما اطلاعات کاملی در مورد یک لینک یا یک آدرس صفحه مشخص می دهد  اطلاعاتی که با استفاده از  منو URL Inspection می توانید ببنید در تصویر زیر آمده است

 

به طور خلاصه این ابزار مشخص می کند:

  1. که آدرس در گوگل ایندکس شده است
  2. موبایل فرندلی می باشد
  3. و در قسمت Coverage نیز می توانید اطلاعات کاملی در مورد نحوه ایندکس مشاهده نمایید

 

منو COVERAGE

این منو قسمت های بالا یعنی در توضیحات منو ( منو OVEVIEWR) توضیح داده شده است

 

منو SITEMAPS

این منو بسیار مهم می باشد در صورتی که سرعت ایندکس وب سایت شما پایین می باشد شما باید نقشه سایت ایجاد نمایید و در گوگل وبمستر آن را تثب نمایید تا بدین وسیله علاوه بر افزایش سرعت ایندکس مطالب وب سایت خود سرعت بروزرسانی مطالب در گوگل را نیز بالا ببرید

 

آموزش ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر 

برای این منظور همانند تصویر زیر به منو Sitemaps بروید و در قسمت Add a new sitemap آدرس نقشه سایت خود را وارد نمایید و سپس در انتها برای ثبت نقشه سایت روی submit کلیک نمایید

ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر تولز

 

منو MOBILE USABILITY

با استفاده از منو Mobile Usability نیز شما می توانید موبایل فرندلی بودن وب سایت خود را مشاهده نمایید این صفحه نیز دارای دو نوع گزارش valid(صفحات صحیح) error (صفحاتی که دارای مشکل هست) می باشد

 

 

لازم به ذکر می باشد در قسمت پایین گزارش یعنی در قسمت Details می توانید اطلاعات دقیق در مورد هر نوع آدرسی یا هر صفحه ای  را مشاهده نمایید

 

 

منو MANUAL ACTIONS

با استفاده از منو Manual actions نیز می توانید مشاهده کنید که وب سایت شما جریمه شده است یا نه ، البته لازم به ذکر می باشد که در این قسمت تنها خطاها و همچنین جریمه هایی نمایش داده می شود که به  صورت دستی ایجاد شده است (خرید لینک انبوه ، خیر پاپ آپ ، هک وب سایت و…)

در صورتی که عبارت No issues detected با یک تک سبز رنگ نمایش داده شده باشد وب سایت جریمه از نوع Manual actions نمی باشد



:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

قالب فیلم و مجله ای  VidoRev

قالب VidoRev  یک قالب وردپرس فیلم واکنش گرا می باشد که برای ساخت وبسایت هایی با موضوع ویدئو، فیلم، خبر، مجله یا وبلاگ بسیار مناسب است.

به لطف ویژگی های متعدد و قدرتمند این قالب وردپرس در زمینه‌ی ویدئو، قالب فیلم ویدوریو تجربه ای متفاوت برایتان خواهد ساخت.

ویژگی های قالب فیلم ویدوریو VidoRev

API قالب ویدو ریو

    • API داده های یوتیوب نسخه ۳
    • API پلیر یوتیوب
    • API داده های ویمئو نسخه ۳
    • API پلیر ویمئو
    • API داده های توییچ نسخه ۵
    • API پلیر توییچ
    • API داده های دیلی موشن
    • API پلیر دیلی موشن
    • API نمودار فیسبوک نسخه ۲
    • API پلیر فیسبوک
    •  
  • شناسایی خودکار شبکه‌ی ویدئو
  • امکان قرار دادن ویدیو از هاست
  • قابلیت ارسال ویدئو توسط کاربر
  • دیدگاه های فیسبوک
  • سازگاری با Disqus

دریافت خودکار ویدئو از یوتیوب با جزئیات زیر

    • تصویر بندی انگشتی ویدئو
    • عنوان ویدئو
    • توضیحات ویدئو
    • برچسب ها ویدئو
    • مدت زمان ویدئو
    • تعداد بازدید ویدئو
    • تعداد لایک ها و دیسلاک های ویدئو

دریافت خودکار ویدئو از ویمئو با جزئیات زیر:

    • تصویر بندی انگشتی ویدئو
    • عنوان ویدئو
    • توضیحات ویدئو
    • برچسب ها ویدئو
    • مدت زمان ویدئو
    • تعداد بازدید ویدئو
    • لایک های ویدئو

دریافت خودکار ویدئو از دیلی موشن با جزئیات زیر:

    • تصویر بند انگشتی ویدئو
    • عنوان ویدئو
    • توضیحات ویدئو
    • برچسب های ویدئو
    • مدت زمان ویدئو
    • تعداد بازدید ویدئو

دریافت خودکار ویدئو با قالب فیلم ویدوریو از فیسبوک با جزئیات زیر:

    • تصویر بندی انگشتی ویدئو
    • عنوان ویدئو
    • توضیحات ویدئو
    • مدت زمان ویدئو
    • لایک های ویدئو

دریافت خودکار ویدئو از توییچ (Twitch) با جزئیات زیر:

    • تصویر بندی انگشتی ویدئو
    • عنوان ویدئو
    • توضیحات ویدئو
    • برچسب ها ویدئو
    • مدت زمان ویدئو
    • تعداد بازدید ویدئو
    • تبلیغات ویدئویی پیش از نمایش گوگل

پلیر ویدئو:

    • پخش خودکار ویدیو
    • پخش خودکار ویدئوی بعدی
    • تبلیغات قبل ویدئو (پشتیبانی فقط از گوگل)
    • ۳ طرح متفاوت

گالری ویدئویی لایت باکس زیبا:

    • پخش خودکار
    • پخش خودکار ویدئوی بعدی
    • تبلیغات قبل ویدئویی (پشتیبانی فقط از گوگل)
    • پست های پیشنهادی
    • دیدگاه های زنده

لیست پخش ویدئو قالب فیلم ویدوریو

    • پخش خودکار
    • پخش خودکار ویدئوی بعدی
    • تبلیغات قبل ویدئویی (پشتیبانی فقط از گوگل)
    • صفحه بندی
    • شمارشی
    • اسکرول بی نهایت
    • دکمه بارگذاری بیشتر
    • دکمه قبلی/بعدی
    • پشتیبانی از افزونه وردپرس bbPress جهت ساخت انجمن
    • قفل شبکه های اجتماعی – به صورتی که کاربران بعد از لایک یا اشتراک گذاری امکان مشاهده ویدیو را داشته باشند (پشتیبانی فقط از فیس بوک، تویتر، گوگل پلاس)
    • ویدئوی لغزنده – نمایش ویدیو درحال پخش در گوشه سایت هنگام اسکرول صفحه به پایین
    • شمارنده لایک، دیس‌لایک، بازدید، دیدگاه
    • دارای بخش بازیگران
    • دارای بخش کارگردان ها
    • سارگار با رتینا
    • طراحی واکنش گرا
    • پشتیبانی از HTML5 و CSS3
    • سازگار با موبایل
    • مگامنو
    • رنگ های بی شمار
    • راستچین
    • سازگار با افزونه چندزبانگی WPML

 

*برای مشاهده دموی قالب اینجا کلیک کنید



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

قالب وردپرس The7 سون

*در این پکیج قالب 7 و دموهای قالب موجود است که پس از نصب تمامی پلاگین ها میتوانید از قسمت import/demo دموی موردنظر خود را درون ریزی کنید

قالب 7 وردپرس تا به امروز بیش از 111300 فروش موفق در تم فارست داشته است.که این فوق العاده زیاد میباشد و در واقع میزان فروش ان گویای تمام ویژگی ها و برتری های این قالب وردپرس میباشد.

اما خوب است بدانید که قالب وردپرس the7 از نظر سئو برترین قالب میباشد و تمامی نکات سئو هر آنچه فکرش را بکنید در این قالب رعایت شده است و شما از نظر سئوی قالب و زیر ساختی هیچ مشکلی نخواهید داشت و باید تمام تمرکز شما روی سئو در تولید محتوا باشد.

قالب وردپرس the7 سون

 

ویژگی های قالب وردپرس the7 سون :

  • کاملا ریسپانسیو و واکنش گرا
  • پشتیبانی از افزونه محبوب فروشگاه ساز ووکامرس
  • پشتیبانی از افزون محبوب فروش فایل ایزی دیجیتال دانلود یا edd
  • پشتیبانی ازافزونه برگه ساز معروف ویژوال کامپوزر
  • پشتیبانی از افزونه وردپرس چند زبانه کردن سایت wpml
  • پشتیبانی از افزونه وردپرس  Slider Revolution ( آموزش کار با افزونه Slider Revolution )
  • پشتیبانی از افزونه وردپرس لایر اسلایدر (اسلایدر لایه ای)
  • افزونه وردپرس ایجاد جدول قیمت
  • 13 الگوی فوق العاده زیبا برای ساخت برگه
  • دارای بخش زیبای گالری و البووم
  • انیمیشن های متعدد و زیاد
  • و فوق العاده موراد دیگر که از حوصله مطلب خارج است.

 

پوسته سون دارای سئو ی بسیار قوی

سئو از نکات هائز اهمیت هر سایتی با هر زمینه کاری می باشد تا بتوان مطالب خود را در نتایج موتور های جستجو در جایگاه بهتری نمایش داد قالب چند منظوره the7 کاملا سئو شده و بهینه برای انواع موتور های جستجو می باشد که سازند ی آن فکر تمامی موارد را کرده تا یک پوسته منحصر بفرد ارائه کند.

 قالب وردپرس سون 1قالب وردپرس سون 2

قالب وردپرس سون 3

قالب وردپرس سون 4

قالب وردپرس سون 5

اما در ادامه از شما دعوت میکنیم که پیشنمایش خارجی این محصول را ببنید و استفاده کنید و بیشتر با امکانات قالب اشنا بشوید.

مشاهده دموی قالب 7



:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

ربات نینجاگرام چیست؟

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با تمامی ترفند های موجود در اینستاگرام و هرچه بهتر شدن پیچ شما یاری کند و تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

 نینجاگرام یک ربات همه کاره و کاملا اتوماتیک است که شما با آن قادر خواهید بود اکانت اینستاگرام خودتان را به صورت کاملا اتوماتیک مدیریت کنید .

شما با این برنامه میتوانید هر چقدر لایک و فالوور به صورت کاملا اتوماتیک و حرفه ای و کامنت های تبلیغاتی بسیار زیاد ارسال کنید .

این برنامه در ایران رایگان نیست ولی ایران گستر باز هم فکر شما بوده است برای اینکه شما هزینه ی لایسنس این محصول را ندهید در این مقاله ی آموزش نینجا گرام ما یک سایت را به شما معرفی میکنیم تا بتوانید آن را رایگان دانلود کنید.

برای دانلود کلیک کنید

ربات و برنامه نینجاگرام قابلیت های بسیار فراوانی دارد  که کار کردن با این برنامه یکسری پیچیدگی های خاص خودش را دارد . ربات نینجاگرام به صورت کاملا اتوماتیک کار میکند اما اگر نحوه ی تنظیم کردن این ربات را ندانید باعث ریپورت شدن اکانت شما توسط اینستاگرام میشود پس برای استفاده از این برنامه باید به یکسری نکات توجه کنید .

قابلیت ها و امکانات نینجاگرام :

در این دوره ی اموزش نینجاگرام به اموزش کلیه این مباحث زیر میپردازیم که شما خیلی راحت اگر طبق این اموزشات پیش بروید در روز میتوانید نامحدود لایک و فالوور فعال جذب کنید که در ادامه سرفصل های این دوره به صورت کامل بیان شده است .

  • جذب فالوور و لایک واقعی به صورت نامحدود (خیلی راحت میتوانید در ماه 30 هزار فالوور جذب کنید)
  • با برنامه نینجاگرام شما از خریدن فالوور و لایک اینستاگرام بی نیاز خواهید شد . دیگر نیازی نیست که شما بابت فالوور و لایک هزینه پرداخت کنید .
  • جذب فالوور های کاملا ایرانی و فعال از تمام پیج ها
  • اگر صاحب کسب و کار هستید جذب فالوور های رقیبانتان به صورت کامل.
  • جذب فالوور و لایک به صورت کاملا اتوماتیک.
  • ارسال کامنت تبلیغاتی در پیج های بزرگ اینستاگرام
  • پشتیبانی ربات از زبان فارسی .
  • جذب فالوور و لایک به صورت 24 ساعته .
  • انفالوو کردن کاربران غیرفعال و فیکبه صورت اتوماتیک.
  • مدیریت چندین (نامحدود) اکانت به صورت همزمان
  • پرداختن و تبلیغ کردن محصول و خدمات شما .
  • پیدا کردن فالوور های یک منطقه , شهر , استان خاص .
  • قابلیت انجام سوپر لایک با سرعت بالا .
  • سرعت جذب فالوور و لایک بسیار بسیار بالا .
  • با این ربات میتوانید ماهانه بالای 30 هزار فالوور جذب کرد .
  • این ربات قابلیت جذب فالوور بر اساس شهر , شغل , با موضوع دلخواه شما 
  • و …    

آموزش تصویری و گام به گام

1 .ابتدا یک هشتگ مثل #موفقیت را در اینستاگرام سرچ کنید
نکته: حتما هشتگهایی را انتخاب کنید که تعداد پست های زیادی داشته باشند
2 .اینستاگرام 9 پست برتر که از آن هشتگ استفاده کرده اند را جداگانه در باالی دیگر پست ها به شما نمایش می دهد.
3 .روی یکی از این پست ها کلیک کنید بعد وارد پیج آن پست شوید.
4 .حاال شما تمام پست های آن پیج را مشاهده میکنید؛ اگر پست های دیگر آن پیج نیز مرتبط با
کار شما بود یوزر نیم آن پیج را به عنوان هدف وارد سیستم نینجاگرام کنید و روی استارت
کلیک کنید تا فالور های یوزر وارد شده را بررسی و گردآوری کند.
5 .بعد از اینکه تعداد Gathered به 11111 رسید، به بخش like-Auto رفته و تیک دو
گزینه آخر را بزنید.سپس روی استارت کلیک کنید.
نکته: تشخیص فیک بودن یا نبودن فالوورهای یک پیج کار ساده ای است، کافی است تعداد لایک های آخرین پست های
پیج را مشاهده کنید. اگر با تعداد فالووها همخوانی نداشت، آن پیج فیک است.
برای هر 1111 فالوور بیش از 01 لایک به بال منطقی است.

[caption id="attachment_1561" align="aligncenter" width="229"]آموزش نینجاگرام به صورت تصویری آموزش نینجاگرام به صورت تصویری[/caption]

به هیچ وجه سیستم تان نباید به حالت sleep برود.

برای غیر فعال کردن حالت by stand یا همان sleep کافی است از کنترل پنل گزینه options power را انتخاب کنید و سپس
گزینه settings plan change را انتخاب کنید، سپس گزینه sleep to computer the put را روی حالت never قرار دهید.

[caption id="attachment_1563" align="aligncenter" width="250"]آموزش نینجاگرام به صورت تصویری آموزش نینجاگرام به صورت تصویری[/caption][caption id="attachment_1564" align="alignleft" width="177"]آموزش نینجاگرام به صورت تصویری آموزش نینجاگرام به صورت تصویری[/caption]

افزایش احتمال فالوبک با فالو و سوپرلایک

فالو کردن: 14 %فالوبک
فالو + لایک:22 %فالوبک
فالو + لایک + کامنت: 34%فالوبک
سعی کنید تا یورزها و هشتک هایی که جمع آوری کرده اید را هم فالو کنید و هم لایک بزنید.
برای سرعت بخشیدن به این عمل و لایک سه عکس آخر یوزرها )Like Super (از مراحل روبرو پیروی کنید.
با طی این مراحل احتمال فالوبک را 62 درصد افزایش میدهید.

افرادی را فالو کنید که فالوینگ دارند

با اینکار، ربات افرادی را فالو میکند که فالوینگ دارند و احتمال فالو کردن شما توسط آنها بیشتر میشود.
طی مراحل زیر و از بخش تنظیمات و فیلترها اقدامات الزم را انجام دهید.

[caption id="attachment_1565" align="aligncenter" width="353"]آموزش نینجاگرام به صورت تصویری آموزش نینجاگرام به صورت تصویری[/caption]

آنفالو بعد از 3 روز

برای فالوکردن اینستاگرام محدودیت قرارداده و شما نمی توانید بیشتر از 0511 نفر را فالو کنید.
پیشنهاد ما این است که بعد از 3 روز فالو کردن، آنفالو را انجام دهید.

زمان Delay Time ، زمانی حیاتی برای جلوگیری از بالک شدن توسط اینستاگرام
برای اینکه بالک نشوید، باید این زمان را روی 07 تا 07 قرار بدهید.

[caption id="attachment_1566" align="aligncenter" width="366"]آموزش نینجاگرام به صورت تصویری

آموزش نینجاگرام به صورت تصویری[/caption]

نکات مهم دیگر:
در زمان استفاده از نینجاگرام به هیچ وجه از ربات دیگری روی همان حساب کاربری استفاده نکنید، زیرا فعالیت های
اکانتتان از حد مجاز اینستاگرام بیشتر می شود و اینستاگرام اکانت شما را بالک میکند.
در زمانی که از ربات افزایش فالوور استفاده میکنید به هیچ وجه به صورت دستی از طریق موبایل، تبلت و یا رایانه خود
الیک، فالو و کامنت انجام ندهید.
بطور منظم پست بگذارید تقریبا سعی کنید هر سه روز حداقل یک پست بگذارید تا فعالیت شما واقعی بنظر برسد و
توجه بیشتری را جلب کند
عکس پروفایل و بیوگرافی را حتماً پر کنید و سعی کنید که در تمام اکانت های شما متفاوت باشد
افزایش فالوور با کامنت خیلی بادقت انجام شود. کامنت های شما باید عمومی و متناسب با هر هشتک و عکس
انتخاب شود

لینک دانلود رایگان نینجاگرام 



:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

افزونه ضد اسپم Akismet

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم و کار با افزونه ی قدرتمند Akismet را به شما آموزش دهیم که  تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

معمولا همه ما تجربه مواجه با نظرات اسپم را داریم و برای مقابله با آن از کدهای امنیتی و کپچاها استفاده می‌کنیم. حتی گاهی تصمیم می‌گیریم یک افزونه امنیتی را نصب کنیم تا با آن‌ها مقابله کنیم.

در این میان افزونه‌ Akismet یکی از قدیمی‌ترین و بهترین گزینه‌ها برای مقابله با نظرات اسپم است اما متاسفانه با پلن‌های غیر رایگانی که دارد،

بسیاری را از خود فراری داده. برای فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس ، باید در سایت مربوطه عضو شد و برای دریافت پلن‌های آن هزینه پرداخت کرد تا API مورد نظر دریافت شود.

مسلما این هزینه بصورت دلار دریافت می‌شود و دردسرهای خاص خود را دارد. پس منطقی‌ترین راه، ترک این افزونه است.عجله نکنید؛ امروز می‌خواهیم روشی را به شما یاد دهیم تا به کمک آن بتوانید همچنان از این افزونه قدرتمند استفاده کنید.

 

فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس

Akismet جزء افزونه‌هایست که پس از نصب، باید با دریافت کد API فعال شود. بنا به دلایلی که سازنده لازم دانسته، پلن‌های هزینه‌ای را مشخص کرده که پرداخت آن برای ما ممکن نیست.

اما این افزونه واقعا ارزش استفاده را دارد زیرا هنوز هم جزء قوی‌ترین‌ها در مقابله با اسپم‌هاست. پس آماده باشید تا فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس را با هم بررسی کنیم.

 

نصب و راه اندازی Akismet

[caption id="attachment_136035" align="aligncenter" width="776"] فعال‌سازی افزونه اکیسمنت در وردپرس فعال‌سازی افزونه اکیسمنت در وردپرس[/caption]

افزونه را دریافت کرده و در مسیر افزونه‌ها نصب و فعال می‌کنیم. پس از فعال‌سازی افزونه، نوار سبز رنگی در پیشخوان به چشم می‌خورد که از شما می‌خواهد افزونه را فعال کنید.

active akismet- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس

 

با کلیک روی دکمه بالا به بخش تنظیمات افزونه منتقل می‌شویم. در اینجا باید برای فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس ، API مورد نظر را بیابیم. برای این منظور روی دکمه آبی رنگ دریافت کلید API کلیک می‌کنیم.

 

recieve API- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس

 

انتقال به وبسایت سازنده

با کلیک روی دکمه، به سایت اصلی Akismet منتقل می‌شویم.

 

activation- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس

 

برای فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس باید روی دکمه سبز رنگ بالا کلیک کنیم. سپس به صفحه پلن‌ها منتقل خواهیم شد که بصورت زیر است:

 

 فعال‌سازی افزونه اکیسمنت در وردپرس

 

مراحل عضویت در سایت Akismet

پلن Personal یا شخصی را انتخاب می‌کنیم. برای این منظور بر روی دکمه Get personal کلیک کنید. با صحنه زیر مواجه می‌شویم:

 
 

[caption id="attachment_136041" align="aligncenter" width="731"]register- فعال‌سازی افزونه اکیسمنت در وردپرس register- فعال‌سازی افزونه اکیسمنت در وردپرس[/caption]

 

 

به منطقه مورد نظر رسیدیم. اطلاعات پرداخت و کشور را از ما می‌خواهد و اینطور که به نظر می‌رسد برای فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس باید حتما این موارد را تکمیل کنیم. خب ما اول از همه نام و نام خانوادگی خود را وارد می‌کنیم:

 

[caption id="attachment_136042" align="aligncenter" width="725"]name- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس name- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس[/caption]

 

غلطک قیمت در سمت راست را می‌بینید؟ کمی با آن بازی کنید. آن را به سمت راست و سپس به سمت چپ بکشید. چه اتفاقی می‌افتد؟ سایر باکس‌های پایینی که مربوط به اطلاعات پرداخت است از بین خواهد رفت.

 

[caption id="attachment_136043" align="aligncenter" width="746"]continue- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس continue- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس[/caption]

 

همان‌طور که ملاحظه می‌کنید فقط اطلاعات نام و نام خانوادگی و آدرس سایتی که قرار است اکیسمت روی آن فعال شود، می‌ماند. حال می‌توانید فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس را به راحتی انجام دهید.

فقط کافیست روی دکمه آبی رنگ “continue with personal subscription” کلیک کنید. پس از چند دقیقه کلید API در اختیارتان قرار می‌گیرد.

آن را کپی کرده و مجدد به پیشخوان وردپرس بازگردید. در تنظیمات افزونه Akismet، کلید API را در محل مورد نظر وارد کنید و تایید نمایید تا فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس اتفاق بیفتد.

 

[caption id="attachment_136044" align="aligncenter" width="728"]API verify- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس API verify- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس[/caption]

 

کد مورد نظر را وارد کنید و برای فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس، روی دکمه کناری آن یعنی ارتباط با کلید API کلیک کنید.

 

تایید حساب Akismet

پس از تایید کلید API به صفحه زیر منتقل می‌شوید:

 

[caption id="attachment_136045" align="aligncenter" width="734"]akismet setting- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس akismet setting- فعال‌سازی افزونه Akismet در وردپرس[/caption]

 

یک سری تنظیمات پس از فعال‌سازی این افزونه در وردپرس به چشم می‌خورد که با توجه به نظرات دلخواه خود می‌توانید آن‌ها را علامت بزنید.

اما تنظیماتی که ما در نظر گرفتیم به نظر استاندارد هستند و می‌توانید از آن پیروی کنید. حال تنظیمات خود را ذخیره کنید.
افزونه شما فعال است و از این به بعد با نظرات اسپم مقابله خواهد کرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

افزونه Yoast

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم و کار با افزونه ی قدرتمند Yoast را به شما آموزش دهیم که  تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

 

افزونه Yoast SEO چیست و چرا باید از استفاده کنیم؟

اگر به دنبال نصب یک افزونه سئو همه کاره در وردپرس هستید، پیشنهاد ما، یوست سئو است. در Yoast تمام ریزه کاری‌های مربوط به سئو سایت در نظر گرفته شده و تنها کافیست نکاتی که به شما گفته می‌شوند را رعایت نمایید.

همچنین به یاد داشته باشید این افزونه از طرف تعدادی از نخبگان وردپرس در حال توسعه می‌باشد و به‌صورت رایگان در اختیار مدیران سایت‌ها قرار می‌گیرد و یبیش از یک میلیون نصب فعال  به خوبی بیانگر محبوبیت افزونه Yoast SEO است.

اگر به صفحه این پلاگین در وب سایت WordPress مراجعه کنید، خواهید دید نزدیک به سیزده هزار کاربر به یوست سئو امتیاز داده‌اند که بیش از دوازده هزار نفر از آن‌ها، امتیاز کامل بوده است.

البته این محبوبیت چندان هم بی‌دلیل نیست. چرا که قابلیت‌های بسیار زیاد افزونه Yoast SEO مدیر هر سایتی را مجاب به استفاده از آن می‌کند. برخی از این ویژگی‌ها عبارتند از:

  • تجزیه و تحلیل کامل و ارائه توضیحات دقیق برای بهبود وضعیت سئو مطالب و صفحات سایت
  • بررسی میزان خوانایی نوشته‌ها برای کاربران
  • یکپارچه سازی سایت با اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی و تنظیمات اشتراک‌گذاری مطالب
  • تمرکز برروی کلمه کلیدی هدفگیری کلمات کلیدی نتایج جستجو
  • پیکربندی تگ متا ربات
  • اعمال تنظیمات برروی متاتگ عنوان و توضیحات
  • کنترل کامل نقشه سایت
  • بهبود RSS سایت
  • تنظیم فایل robots.txt و .htaccess
  • پشتیبانی از زبان فارسی
  • و ...

دانلود و نصب افزونه یوست

افزونه Yoast SEO رایگان است و تمام کاربران وردپرس می‌توانند از آن استفاده کنند. برای نصب این افزونه ابتدا به پیشخوان سایت خود مراجعه کرده و از قسمت "افزونه‌ها" روی گزینه "افزودن" کلیک نمایید.

در کادر جستجو کلمه "Yoast SEO" را نوشته و اقدام به جستجو کنید. در لیست افزونه‌های نمایش داده شده گزینه افزونه Yoast SEO را انتخاب و نصب کنید.

[caption id="attachment_9143" align="aligncenter" width="688"]راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO[/caption]

چند لحظه منتظر بمانید و پس از اتمام نصب، گزینه "فعال سازی" را برای این پلاگین انتخاب نمایید.

همانطور که ملاحظه می‌کنید اکنون پس از نصب افزونه منوی جدید به قسمت منوهای وردپرس شما تحت عنوان سئو اضافه شده است. بر‌روی منو کلیک کنید تا وارد پیشخوان Yoast SEO شویم.

[caption id="attachment_9157" align="aligncenter" width="151"]آموزش افزونه Yoast SEO آموزش افزونه Yoast SEO[/caption]

البته ممکن است برخی از گزینه در منوی شما وجود نداشته باشد؛ سازندگان افزونه Yoast SEO برای جلوگیری از سردرگمی کاربران تازه کار، برخی از ویژگی‌های افزونه را مخفی کرده‌اند.

که صد البته برای قوت بخشیدن به سئوی سایت خود به آن‌ها نیاز دارید؛ به همین منظور از قسمت منوی وردپرس به بخش "سئو" رفته و گزینه "پیشخوان" را بزنید. سپس برروی تب "قابلیت‌ها" کلیک نمایید و تیک تنظیمات "پیشرفته" را فعال کنید.

[caption id="attachment_9144" align="aligncenter" width="725"]راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO[/caption]

همچنین لازم به ذکر است برای استفاده برخی امکانات  از جمله ریدایرکت صفحات، کلمات کلیدی چندگانه و پیش‌نمایش شبکه‌های اجتماعی باید نسخه پریمیوم این افزونه را خریداری کنید.

 

تنظیمات افزونه یواست برای افزایش سئوی سایت وردپرسی

در این قسمت از آموزش Yoast SEO نگاهی کامل به تمام تنظیمات این افزونه برروی سایت وردپرسی شما می‌اندازیم و سعی می‌کنیم نحوه کار با آن را با جزئیات مورد بررسی قرار دهیم.

 

تنظیمات عمومی سایت

[caption id="attachment_9126" align="aligncenter" width="726"]راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO[/caption]

عمومی

پیکربندی سریع: با کلیک بر روی این دکمه یک تور آشنایی با Yoast SEO را مشاهده خواهید کرد.

مشخصات، تنظیمات و قسمت‌های مختلف این افزونه را به‌صورت خلاصه می‌توانید در این قسمت مرور کنید. در صورتی که در زمان زیادی ندارید، با استفاده از این قسمت، تنظیمات مهم سئو سایت‌تان را اعمال کنید.

دست‌اندرکاران: در این بخش با سازندگان افزونه یواست آشنا شوید. همانطور که اشاره شد در ساخت این پلاگین نام‌های بزرگی فعالیت داشته‌اند.

 

اطلاعات شرکت

در این صفحه اطلاعات عمومی وبسایت خود را از جمله نام شرکت (یا شخص)، شعار، لوگو یا نماد را وارد نمایید. هرگز از این مراحل سر سری نگذرید! تمام این تنظیمات در متا تگ‌های سایت شما کاربرد دارند و گوگل از این اطلاعات برای نمایش در نتایج جستجوی خود استفاده می‌کند.

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

ابزارهای وبمستر

این ابزار اجازه می‌دهد به راحتی مالکیت سایت خود را با استفاده از کد متا ارائه شده توسط ابزارهای وبمستر مانند گوگل وبمستر تولز بررسی کنید. اگر از قبل تایید ابزارهای وبمستر را انجام داده‌اید، نیازی به ورود مجدد آن‌ها نیست

لازم به ذکر است که با کدهای وبمستر گوگل و بینگ و Yandex شما به این جستجوگر‌ها کمک می‌کنید تا سایت شما را به صورت کامل مورد ارزیابی قرار دهند؛ مواردی چون صفحات ۴۰۴، سرعت بارگذاری صفحات، مطالب سایت و…

 

امنیت

اگر در وبسایت خود نویسنده‌های دیگری دارید، این گزینه به کار شما خواهد آمد. با انتخاب این گزینه تنظیمات و تغییرات Yoast SEO را برای دیگر نویسنده‌ها خواهید بست.

چنانچه نویسنده‌ای دارید بهتر است این گزینه را برای جلوگیری از تغییرات ناخواسته در افزونه فعال نمایید.

 

تنظیمات عنوان‌ها و متاهای سایت

همان‌طور که در جریان هستید مدیریت محتوای وردپرس، به‌صورت پیش فرض از تمام متا تگ‌ها پشتیبانی نمی‌کند. در حالی که متاها در سئو سایت از اهمیت بسیار بالایی برخودار هستند.

شاید بتوان این کمبود را یک ضعف برای وردپرس دانست. در هر صورت برای افزودن متا تگ‌ها به تمامی صفحات سایت خود از طریق منوی سمت راست از زیر شاخه سئو برروی منوی "عنوان‌ها متاها" کلیک نمایید.

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

عمومی

این تب شامل دو قسمت مهم می‌باشد. در بخش "عنوان جداکننده" یا Title Separator می‌توانیم حرف مورد نظر را برای جدا کردن عنوان سایت و عنوان صفحه انتخاب کنیم.

بسته به سلیقه شخصی می‌توانید یکی از سمبل‌ها را انتخاب نمایید. این علامت در تمام صفحات سایت و همچنین در نتایج گوگل نمایش داده می‌شود.

بخش بعدی یا فعال کردن "تجزیه و تحلیل" می‌باشد. با فعال بودن تجزیه و تحیل خوانایی، یک بخش جدید در افزونه یواست تحت عنوان خوانایی در انتهای صفحه ویرایش هر برگه و پست افزوده می‌شود.

امکان بسیار جالبی که در نسخه‌های جدید افزونه شاهد آن هستیم، به بررسی متن از نظر خوانایی برای کاربران می‌پردازد.  همچنین اگر می‌خواهید با استفاده از افزونه Yoast SEO کلمات کلیدی سایت‌تان را مدیریت کنید،

گزینه تجزیه و تحیل کلمه کلیدی را فعال نمایید. این بخش یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این پلاگین می‌باشد. در ادامه آموزش حتما به نحوه کار با این گزینه‌های حیاتی خواهیم پرداخت.

 

خانه (Homepage)

در این تب تنظیمات مربوط به صفحه اصلی و خانگی سایت شما موجود می‌باشد. از آنجایی که همواره از صفحه اصلی یک سایت به‌عنوان قلب تپنده وبسایت یاد می‌شود؛ برای این قسمت وقت بیشتری بگذارید.

شما می‌توانید با کلیک برروی گزینه "ویرایش خود صفحۀ نمایشی" به صورت زنده این تغییرات را اعمال کنید.

 

تب گونه‌های فرسته (Post Types)

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

نام این تب یک مقدار عجیب است! این گزینه معادل کلمه Post Types در نمونه انگلیسی افزونه یواست می‌باشد.

در این تب تنظیمات مربوط به سئو مطالب، صفحات و فایل‌های رسانه‌ای در اختیارتان قرار می‌گیرد. و می‌توانید با تعیین هر قسمت به‌صورت جداگانه تغییرات خاصی را برای پیروی از یک فرمت خاص اعمال کنید.

 

تنظیمات عنوان: این گزینه تنظیمات عنوان سایت را در وردپرس تغییر خواهد داد، استفاده از این گزینه به شدت توصیه می‌شود، زیرا گاهی عنوان سایت از طرف قالب ممکن است دچار مشکلاتی شود. پس این گزینه را فعال می‌کنیم.

 

قالب توضیحات داده: این قسمت مربوط به تگ متای توضیحات (direction) می‌باشد. پیشنهاد می‌شود در این قسمت هیچ چیزی وارد نکنید و در صفحات، مطالب و رسانه‌های خود به‌صورت دستی توضیحات داده را پر نمایید.

 

روبات متا: اگر تنظیمات متا روبات را روی گزینه noindex بگذارید، در واقع از موتورهای جستجو از جمله گوگل درخواست کرده‌اید که صفحات شما را بررسی نکنند.

با این حال در صورتی که نیازی نمی‌بینید تا صفحات، مطالب یا رسانه‌های شما در گوگل ایندکس نشوند،  این گزینه را برروی index فعال کنید.

 

تاریخ در پیش نمایش ریز: اگر در برگه‌ها و پست‌های وبلاگ خود به‌طور مداوم تغییر ایجاد می‌کنید و آن‌ها را به‌روز می‌نمایید، استفاده از این گزینه را به شما پیشنهاد می‌کنم.

با استفاده از این گزینه تاریخ‌های به‌روز رسانی در متا تگ‌ها ثبت می‌گردند تا موتورهای جستجوهای را از اعمال آخرین تغییرات با خبر شوند.

 

جعبه متای Yoast SEO: همانطور که در پایان ویرایشگر هر پست و باکس مربوط به افزونه یوست را مشاهده می‌کنید، با غیرفعال کردن این گزینه می‌توانید از نمایش آن جلوگیری نمایید.

احتمالا شما هم  مثل من به بی‌استفاده بودن این گزینه فکر کردید! اما در سایت‌هایی که دارای چند نویسنده هستند، به منظور عدم ورود اشتباه توسط افراد ناشی، این گزینه بسیار کاربردی می‌باشد.

 

طبقه بندی

در این قسمت می‌توانید پارامترهای دسته بندی، برچسب، فرمت و.. را پیکربندی نمایید. در اینجا نمی‌توان پیشنهاد ویژه‌ای داد، بسته به موارد مورد نیاز باید تکمیل شوند.

توجه داشته باشید که تنظیمات بخش طبقه بندی برروی کل مطالب سایت شما تاثیر می‌گذارد.

 

بایگانی‌ها

در تب بایگانی‌ها می‌توانید تنظیمات ویژه‌ای به صفحات بایگانی‌ نویسنده‌های سایت‌تان، بایگانی‌های تاریخی، و همچنین صفحات جستجو و ۴۰۴ بدهید. آپشن‌های این بخش هم مانند سایر قسمت‌های قبلی بوده و نیازی به توضیح مجدد نیست.

 

تنظیمات متای کلی سایت

در تب "دیگر" نیز یکسری گزینه وجود دارد که با هم آن‌ها را آموزش می‌بینیم.

زیر صفحات بایگانی: این گزینه همانطور که در توضیحات آمده، برای جلوگیری از نمایش صفحات بعدی آرشیو سایت در جستجوی داخلی می‌باشد.

پیشنهاد می‌شود علامت آن را فعال کنید، اگر غیرفعال باشد ممکن است گوگل با مطالب تکراری در سایت شما مواجه شود.

 

استفاده از متا کلمات کلیدی متا: در توضیح موجود در این گزینه، نوع نوشتار گونه‌ای بیان شده است که هر کسی را به شک وا می‌دارد که آیا فعال کنم یا نه!

اما فعال سازی این گزینه برای سایت یاهو و بینگ بسیار مفید می‌باشد. در حالی گوگل از سال ۲۰۰۹ دیگر به این کلمات متا اهمیتی نمی‌دهد. پس تیک این گزینه را نیز فعال می‌کنیم.

 

اجبار افزودن برچسب متا ربات noodp به صورت کلی به سایت: اگر در دایرکتوری یاهو و سایت DMOZ از سایت خود نام برده‌اید، بهتر است این گزینه را فعال نمایید، چرا که از بروز خطاهای احتمالی جلوگیری می‌کند.

 

 

تنظیمات شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی فیسبوک، توییتر و گوگل پلاس از پر مخاطب‌ترین شبکه‌های اجتماعی می‌باشند. فعالیت در این شبکه‌ها به معنی افزایش بی‌سابقه بازدیدکنندگان از سایت و در نتیجه بالا رفتن رتبه، رنک سایت و محبوبیت بیشتر نزد گوگل می‌باشد.

با این حال افراد مبتدی از این تاثیر شگرف بی‌اطلاع هستند و یا خیلی ساده به خاطر زحمات کمتر، از کنار این مسئله رد می‌شوند.

افراد حرفه‌ای هم شاید بخاطر کمبود وقت کافی خیلی به این این موضوع اهمیت ندهند! اکنون که از تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر سایت خود مطلع شده‌اید، به تنظیمات این قسمت از افزونه Yoast SEO می‌پردازیم.

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

 

حساب‌ها

در این تب می‌توانید با اضافه کردن حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی سایت خود، آن‌ها را به موتورهای جستجو معرفی نمایید.

بدین منظور در هر بخش آدرس کامل صفحه‌تان را وارد نمایید. اما در قسمت توییتر، تنها وارد کردن نام کاربری حساب توییترتان کفایت می‌کند.

 

فیسبوک

افزودن Open Graph meta data: انتخاب این گزینه بستگی به سلیقه شما دارد، با انتخاب این گزینه نمودار داده‌های متا به سر صفحه شما اضافه خواهد شد.

فعال کردن این گزینه باعث می‌شود هنگامی که صفحات شما به اشتراک گذاشته می‌شوند؛ استفاده از تصاویر و متاتگ‌های عنوان و توضیحات، آسان‌تر باشد.

البته دقت داشته باشید با انتخاب و فعال کردن Open Graph Meta Data گوگل از سر صفحه شما خوشش نخواهد آمد! چون گوگل از Head‌های کم حجم بیشتر طرفداری می‌کند. پیشنهاد من غیرفعال بودن گزینه می‌باشد.

 

آدرس تصویر: تصویر آواتار فیسبوک را از این قسمت انتخاب نمایید، این تصویر معرف صفحه سایت شما در فیسبوک می‌باشد.

 

اضافه کردن مدیر فیس بوک: این دکمه را برای انتخاب مدیر فیسبوک انتخاب نمایید. پس از انتخاب این گزینه پیش فرض شما باید به اکانت فیسبوک خود وصل شده و مدیریت خود را برای افزونه مشخص نمایید.

در مقابل این دکمه، دکمه دیگری با نام "استفاده از برنامه فیس بوک به عنوان مدیر" وجود دارد، که با انتخاب آن شما باید یکی از اپ‌های ساخته شده توسط خود را معرفی کنید.

این عمل برای افراد حرفه‌ای می‌باشد، اگر در فیس بوک برنامه مخصوص خود را دارید می‌توانید از این قسمت به عنوان مدیر سئو از آن استفاده نمایید.

 

نشانی صفحۀ فیسبوک: آدرس فیسبوک خود را در این قسمت وارد کنید، پیشنهاد ما این است که یک صفحه جداگانه برای وبسایت خود بسازید، و آن صفحه را معرفی کنید.

 

عنوان: عنوان صفحه فیسبوک خود را نیز در این قسمت وارد نمایید.

 

توضیحات: توضیحات مربوط به صفحه خود را نیز در این قسمت باید بنویسید.

 

تنظیمات پیش‌فرض آدرس تصویر: این قسمت نیز برای تعیین تصویر شاخص برای مطالبی که دارای عکس نمی‌باشند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

توییتر

در این قسمت می‌توانیم تنظیمات مربوط به کارت توییتر را وارد نماییم. در اینجا افزونه یواست کارت پیش فرضی را ساخته که مطالب بیشتری را همراه با تصویر به توییت می‌گذارد.

تنظیم‌های دلخواه خود را در این بخش وارد کنید و در قسمت نام کاربری، اکانت خود را در توییتر بنویسید.

 

گوگل پلاس

نویسنده گوگل پلاس: این فرد در گوگل یک حساب کاربری دارد، و همچنین در وبلاگ و یا سایت نیز یک اکانت برای نویسندگی دارد.

 

صفحهٔ انتشار در گوگل: در این قسمت لینک گوگل پلاس خود را وارد کنید، توجه داشته باشید که برای فعال سازی این قسمت باید در قسمت "درباره من" در گوگل پلاس حتما لینک وبسایت خود را وارد کرده باشید.

همچنین تیک گزینه «محتوای متای نوشته Google+ را اضافه کنید (به جز متای نویسنده)» را نیز فعال نمایید.

 

ساخت نقشه سایت با افزونه yoast seo

نقشه سایت یکی از مهم‌ترین قسمت‌های حیاتی برای وبسایت‌ها می‌باشد. چرا که خزنده‌های جستجوگر‌ها بدون رد کردن کوچک‌ترین موردی می‌توانند کل سایت شما را ایندکس کنند و به موتورهای جستجوگر معرفی نمایند.

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

یک اشتباه بزرگ که حتما باید رسیدگی کنید، و آن اینکه استفاده از افزونه‌های نقشه ساز را کنار بگذارید. چرا که افزونه‌های سایت‌مپ دارای یک متد یکسان و هم نوع می‌باشند که هر مطلبی به سایت اضافه شود،

بطور اتوماتیک در نقشه سایت ایندکس می‌شود. حال اگر شما مطلبی را Nofollow کنید دیگر این افزونه‌های قادر به تشخیص آن نیست. و این یعنی یک خطر بزرگ برای رتبه شما در گوگل.

بنابراین باید افزونه‌ای بکار ببریم که این ایراد را نداشته باشد، پس چه بهتر که از مپ‌ساز یک پلاگین سئوکار استفاده کنیم. افزونه Yoast SEO نیز دارای یک مپ ساز بصورت نسبتا حرفه‌ای می‌باشد. 

نقشه سایت یوست سئو به طور خودکار پس از فعال سازی افزونه برروی سایت شما فعال می‌شود

گزینه اول را برای فعال سازی ساخت نقشه XML سایت فعال نمایید با استفاده از دکمه XML Sitemap نیز می‌توانید نقشه سایت خود را مشاهده نمایید.

 

سایت مپ کاربر: این گزینه بهتر است غیر فعال باشد، چون ممکن است گوگل دچار اشتباه شده و به سایت برچسب مطالب تکراری را بزند.

سایت مپ کاربر در نقشه سایت گزینه‌هایی را با نام نویسندگان ایجاد می‌کند، که موجب می‌شود علاوه بر گروه‌بندی محتوا، مطالب بر حساب نویسندگان نیز گروه بندی شود.

 

تنظیمات عمومی: در اینجا دو گزینه موجود هست که هر دو را فعال می‌کنیم، در قسمت توضیحات، موارد مربوطه گفته شده و نیاز به توضیح بیشتر نمی‌باشد.

 

گونه‌های فرسته: در این قسمت نیز می‌توانید موضوعات خاصی را وارد نقشه سایت نکنید! باانتخاب هر یک از گزینه‌ها، آن محتوا در نقشه سایت ظاهر نخواهد شد. پیشنهاد می‌کنم همه گزینه‌های بدون علامت تیک باشد.

 

محدودیت برای طبقه‌بندی‌ها: در این قسمت نیز همانند گزینه قبلی می‌توانید طبقه‌بندی‌های خاصی را از ورود به نقشه سایت منع کنید. نظر من این است تنها گزینه‌های «موضوعات» و «برچسب‌ها» را بدون علامت تیک بگذارید.

 

ورودی در هر صفحه: در این قسمت می‌توانیم حداکثر تعداد نوشته‌ها را در یک صفحه از نقشه سایت تعیین کنیم، نقشه سایت برای کاربران مهم نمی‌باشد، پس تعداد مطالب قرار گرفته در صفحه نقشه نیز مهم نیست!

اما افزونه بصورت پیش فرض عدد ۱۰۰۰ را تعیین نموده است، می‌توانید در صورت خواسته شخصی این تعداد را کمتر نیز بکنید. پیشنهاد می‌کنیم عدد ۱۰۰۰ را بنویسید یا به کل عددی ننویسید.

 

تنظیمات پیشرفته افزونه یواست

آموزش افزونه Yoast SEO

 

نشانی‌های ریزه میزه

در این قسمت تنظیمات مهمی وجود ندارد! این بخش برای قالب‌هایی که ناشیانه طراحی شده‌اند استفاده می‌شود.

اما قالب‌های امروزی دارای تگ‌های مخصوص خود هستند که نیازی به تنظیم این قسمت نیست. بنابراین گزینه "فعال کردن پیوندهای خرده ریزه" را غیرفعال کنید.

 

تنظیمات پیوندهای یکتا

در این قسمت تنظیمات مربوط به آدرس‌های صفحات وجود دارند. با تغییر این تنظیمات نوع آدرس صفحات شما تغییر می‌کند و این تغییرات در سئو سایت شما بسیار مهم می‌باشد.

آدرس‌های کوتاه و با مفهوم برای گوگل و کاربران بسیار خوشایند هستند. بنابراین باید با توجه ویژه این تنظیمات را انجام داد.

 

تهی کردن مبنای دسته: کلیه مطالب ما در دسته بندی‌های مختلفی قرار دارند. در این قسمت تعیین می‌کنیم که آیا نام این بخش‌ها جزئی از آدرس مطلب باشد یا فقط نام مطلب به عنوان آدرس مطلب دیده شود.

برای زیبایی ممکن است تنها نام کافی باشد. اما برای سئوی سایت خوب نیست، پس علامت تیک این گزینه را فعال نکنید.

افزودن علامت انتهایی ممیز به نشانی دسته و برچسب: گا‌هی ممکن است شما نیز در بعضی از سایت‌ها مشاهده کنید که بعد از آخرین حرف یک آدرس کاراکتر اسلش یا‌‌ همان «/» قرار دارد.

این کاراکتر ساده نیز جزئی از سئو می‌تواند باشد. پس این گزینه را فعال می‌کنیم تا در آخر آدرس‌های مطالب سایت‌مان علامت «/» نوشته شود.

 

توقف کلمات در نامک‌ها: توضیح این گزینه در خود افزونه گویای همه چیز هست! پس آن را فعال می‌کنیم.

 

تغییر مسیر نشانی فایل پیوست به نشانی پست مادر: در توضیحات این قسمت نیز به راحتی می‌توان کاربرد آن را متوجه شد. با فعال کردن این گزینه به گزینه بعدی می‌ریم.

 

حذف متغیرهای replytom: بطور کلی هیچوقت سایتی تا آن اندازه رشد نکرده که بخواهد این گزینه را فعال کند! برای راحتی کاربران ما نیز این گزینه رو غیر فعال نگه می‌داریم.

 

ارجاع نشانی‌های زشت به پیوند یکتای تمیز: همانطور که در متن گزینه اعلام شده، فعال سازی این گزینه توصیه نمی‌شود.

مگر در زمان‌های اضطراری. اما اصلا کار این گزینه مهم چیست؟ وقتی فردی از خودش به ادامه آدرس سایت شما حرف و کلمه‌ای اضافه می‌کند، طبیعتاً در اکثر موارد کاربر با پیغام صفحه مورد نظر وجود ندارد (خطای 404) روبرو می‌شود.

به اشتباه افرادی با استفاده از این گزینه، این خطا را رفع می‌کنند، و هر وقت کاربر کلمه را به آدرس شما اضافه و تایید را زد، به جای بروز خطای صفحه 404، صفحه ریدایرکت می‌شود به صفحه‌ای که شما تعیین می‌کنید،

شاید یک امکان جالب باشد اما اکثر افزونه‌ها و موارد دیگه در سایت با اینکار مشکل اساسی دارند و موجب بروز خطا برای سایت می‌شوند.

 

تنظیمات RSS

در این قسمت موارد مربوط به فید سایت قرار دارند. فید سایت یکی از مهمترین قسمت‌های یک سایت می‌باشد، که هم برای کاربران و هم موتورهای جستجو  می‌تواند بسیار مفید واقع شود.

 

محتوایی که قرار است قبل از هر نوشته در خوراک ظاهر شود: در این بخش می‌توانید گزینه‌های مختلف را بر حسب سلیقه تنظیم نمایید، اما من پیشنهاد می‌کنم از طرح رایج که در تصویر زیر ارائه شده استفاده نمایید:

(توجه داشته باشید که کدها باید با حروف بزرگ نوشته شوند)

 

ابزارها

آموزش افزونه Yoast SEO

وارد کردن و خروجی گرفتن: در این قسمت می‌توانید تنظیمات سئو مربوط به افزونه‌های دیگر را وارد Yoast SEO کنید، و یا تنظیمات افزونه یوست را بصورت داده‌های متا استخراج کنید.

عموماً این کار به درستی انجام نمی‌گیرد و بهتر است شما به جای وارد کردن، تنظیمات را بصورت دستی اعمال کنید.

 

ویرایشگر دسته جمعی: در این قسمت نیز می‌توانید مطالب سایت خود را ویرایش کنید و عنوان‌ها و موارد دیگر را به‌صورت یکجا تغییر دهید.

پیشنهاد می‌کنیم در اینجا تغییراتی انجام ندهید. و اگر موضوعی باید ویرایش داده شود، حتما از ویرایشگر خود وردپرس استفاده کنید.

 

ویرایشگر پرونده: این ابزار به شما این امکان را می‌دهد که به سرعت پرونده‌های مهم سئو مانند پروندۀ robots.txt و .htaccess  را تغییر دهید.

 

ریدایرکت

ریدایرکت یا تغییر مسیر به آدرس جدید، روشی برای انتقال کاربران و موتورهای جستجو به آدرس URLی جدید و غیر از آدرس صفحه قدیمی است.

متاسفانه امکان ریدایرکت کردن صفحات به صورت مستقیم در وردپرس وجود ندارد. اما افزونه Yoast SEO این قابلیت را در نسخه پولی اضافه کرده است.

همانطور که می‌بینید در این قسمت دو نوع ریدایرکت وجود دارد. یکی redirect و دیگری regex redirect.

هر دو تب تنظیمات مشابه‌ای دارند با این تفاوت که در تب regex redirect شما امکان ریدایرکت کردن چندین صفحه، به یک صفحه خاص را خواهید داشت.

 

1. در بخش redirects type نوع ریدایرکت که مد نظرتان هست را مشخص کنید:

  • ۳۰۱ – Moved permanently: آدرس جدید را دائمی در دیتابیس موتور جستجو جایگزین آدرس پیشین می‌کند.
  • ۳۰۲ – Found: ریدایرکت موقت انجام می‌شود و صفحه قدیمی را برای مدت کوتاهی از دسترس خارج می‌کند.
  • ۳۰۷ – Temporary redirect: این نوع ریدایرکت برای صفحاتی مانند فرم پرداخت کاربرد دارد. هنگامی که شما می‌خواهید از رفرش یا بوکمارک کردن صفحه‌ای جلوگیری کنید می‌توانید از این متد ریدایرکت استفاده کنید.
  • ۴۱۰ – Content deleted: محتوای صفحه قدیمی را حذف می‌کند.
  • ۴۵۱ – Content unavailable for legal reasons: در صورتی که محتوا به دلایل مشکلات فنی در دسترس نباشد می‌توانید از این نوع ریدایرکت استفاده نمایید.

2. سپس در old url آدرس صفحه‌ای که با خطای ۴۰۴ مواجه شده است را وارد نمایید و در قسمت url آدرس صفحه جدیدتان را وارد کنید و نهایتا دکمه add url را بزنید.

 

Redirect method: در این بخش می‌توانید انتخاب کنید ریدایرکت صفحات از طریق کدهای php صورت بگیرد و یا با استفاده از فایل .htaccess. معمولا ریدایرکت از طریق فایل .htaccess به دلیل سرعت بهتر، بیشتر از طرف متخصصین سئو مرسوم است.

 

Generate a separate redirect file: این گزینه به شما می‌گوید در صورتی که مایل‌ هستید یک فایل .htaccess جداگانه توسط افزونه Yoast SEO به منظور انجام ریدایرکت‌ها ایجاد شود. که خب کار زیاد عاقلانه‌ای نیست پس بهتر است این گزینه را غیرفعال کنیم.

 

افزایش سئو مطالب سایت وردپرس با استفاده از یواست

بسیار خب،  تا به اینجای کار موفق شدیم سایت خودمان را با کمک افزونه Yoast SEO بهینه‌سازی یا به اصطلاح سئو کنیم. اما کافی نیست!

تاکنون تنها نیمی از راه را پیموده‌ایم؛ برای بالا آمدن در نتایج اول گوگل نیاز داریم برروی سئو مطالب خود نیز کار کنیم. من هم روزی مثل بسیاری از افراد فکر می‌کردم متخصصین سئو، جادوگران وب هستند! اما اینطور نیست.

برای این‌که بتوانید پست‌های وبلاگ‌تان را در نتایج اولیه گوگل ببینید تنها کافیست چندین نکته کلیدی را رعایت کنید. در همین راستا افزونه یوست کمک شایانی به ما خواهد کرد. اما چگونه؟ در ادامه آموزش هم با من همراه باشید.

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

احتمالاً شما هم پس از نصب افزونه Yoast SEO متوجه اضافه شدن دو ستون جدید به صفحات نوشته‌ها و برگه‌های سایت وردپرس خود شده‌اید.

نقطه‌های رنگی در ستون سئو بیانگر امتیازی است که افزونه یواست به مطلب یا برگه شما می‌دهد. و در ستون خوانایی، همانطور که از نام آن پیداست،

میزان خوانایی متن نوشته شده از دید کاربران مورد بررسی قرار می‌گیرد. این دایره‌های رنگی دوست داشتنی از پنج رنگ تشکیل شده‌اند و هرکدام معنای خاص خودشان را دارند:

  • دایره سبز به معنی قابل قبول بودن سئوی برگه یا مطلب می‌باشد
  • دایره نارنجی/زرد به این معنی است که برگه یا مطلب نوشته جای بهبود دارد
  • اگر دایره قرمز باشد یعنی مشکلات زیادی در برگه یا مطلب وجود دارد
  • دایره خاکستری به این معنی است که هیچ اطلاعاتی در خصوص سئوی برگه مطلب‌ در دسترس نیست
  • دایره آبی رنگ به معنی noindex بودن برگه یا مطلب می‌باشد
  •  

ولی به نظر شما افزونه Yoast SEO برای رتبه‌بندی مطالب چه ویژگی‌هایی را مورد بررسی قرار می‌دهد؟

اگر به یاد داشته باشید در ابتدای مقاله گفتیم یکی از مهم‌ترین قسمت‌های این پلاگین، بخش تحلیل و بررسی آن می‌باشد. افزونه یوست به طور کاملا حرفه‌ای هر پست و حتی هر صفحه وبسایت شما را مورد بررسی قرار می‌دهد.

اگر به انتهای مطالب خود مراجعه کنید، بخشی با نام یواست سئو را مشاهده می‌کنید. در این قسمت می‌توانیم تنظیمات ویژه‌ای به پست‌ها دهیم.

 

بهینه‌سازی محتوا

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

 

پیش‌نمایش اسنیپت

این بخش در واقع یک دمو از مطلب شما در موتور جستجوی گوگل می‌باشد. که خود از سه قسمت اصلی عنوان، آدرس و توضیحات تشکیل شده است و نقش به سزایی در سئوی مطلب شما خواهد داشت.

برای ویرایش این مشخصات می‌توانید برروی دکمه ویرایش اسنیپت کلیک کنید و تغییرات دلخواه را اعمال کنید. در صورتی که آشنایی کافی ندارید تا چگونه ورودی مناسبی به این بخش اضافه کنید، تنها کافیست نکات زیر را رعایت نمایید:

 

  • کاربران و موتورهای جستجو URLهای طولانی را دوست ندارند. اگر آدرس صفحات شما کمتر از ۵۰ الی ۶۰ کاراکتر هستند، به هیچ وجه نگران نباشید. اما اگر URL های شما بیشتر از ۱۰۰ کاراکتر دارند بهتر است به فکر بازنویسی آنها باشید.
  • آدرس URL را با عنوان صفحه (title) هماهنگ کنید.
  • برای هر صفحه از عنوان منحصر به فرد استفاده کنید.
  • طول عنوان باید بین ۵۰ تا ۷۰ کاراکتر باشد.
  • حرف زائد و اضافه را از URL صفحات خود حذف کنید. کلماتی مانند and و on و…
  • از متا تگ‌های تکراری استفاده نکنید.
  • طول متاتگ توضیحات (Description) صفحات خود را بین  100 تا 150 کلمه نگهدارید.
 

کلمه کلیدی کاربردی

کلمات کلیدی، کلید واژه ها و عبارت هایی در محتوای سایت شما هستند که به افراد اجازه می‌دهند سایت شما را از طریق موتورهای جستجوگر پیدا کنند.

انتخاب کلمات کلیدی مناسب باعث می‌شود ما دقیقا بدانیم در مورد چه چیزی مطلب می‌نویسیم و می‌خواهیم برای چه جستجوهایی در گوگل بالا بیایم.

هنگامی که شما برای نوشته خود یک کلمه کلیدی تعیین می‌کنید، باید میزان تکرار این کلمه نسبت به متن دارای درصد خاصی باشید تا از نظر گوگل مورد پسند قرار بگیرد.

اصطلاحا به این مورد چگالی کلمه کلیدی می‌گویند. در حالت عادیی باید به‌صورت دستی چگالی کلمات کلیدی را تعیین کنید که کار بسیار دشواری است.

اما با کمک افزونه Yoast SEO دیگر نیازی به این کار نیست. و این افزونه پس از این‌که کلمه یا کلمات کلیدی مطلب خود را انتخاب کردید؛ به شما پیشنهاداتی می‌کند تا بتوانید راحت‌تر در صفحه اول گوگل بالا بیاید:

 
  • سعی کنید به اندازه کافی از کلمه کلیدی در مطالب استفاده کنید. معمولا چگالی کلمات کلیدی خود را بین ۱ تا ۳ درصد نگهدارید. برای مثال اگر متن نوشته‌تان دارای ۷۰۰ کلمه می‌باشد، حداقل ۷ و حداکثر ۲۱ بار کلمه کلیدی را به کار ببرید.
  • از کلمه کلیدی چندین بار در پاراگراف اول و آخر پست‌تان استفاده کنید.
  • حتما از کلمه کلیدی در عنوان صفحه و توضیحات متا و همچنین آدرس پست استفاده نمایید.
  • در خاصیت alt تصاویر کلمه کلیدی را بگنجانید.
  • در زیر عنوان‌های h1 و h2 و h3 از کلمه کلیدی استفاده کنید.
  • هرگز کلمه کلیدی متن خود را به صفحات خارجی لینک نکنید.
  • حتی‌الامکان هر کلمه کلیدی را تنها یک‌بار در سایت به‌کار ببرید و در چندین پست مختلف، یک کلمه کلیدی را تکرار نکنید.

 

خوانایی

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

افزونه Yoast SEO با در نظر گرفتن یکسری پارامترهای از قبل تعیین شده، خوانایی مطلبی که نوشته‌اید را از نظر کاربران مورد بررسی قرار می‌دهد.

این ویژگی جالب در نسخه‌های جدید افزونه اضافه شده است. البته در نسخه فارسی این قابلیت چندان پیشرفته نیست. در صورتی که در نسخه‌های انگلیسی، آلمانی و هلندی حتی می‌تواند نوع نوشته را از نظر ادبی مورد بررسی قرار دهد.

  • جملات کوتاه قابل خواندن‌ و تاثیرگذارتر می‌باشند. سعی کنید ۲۵% جملات پست‌تان کمتر از ۲۰ کلمه داشته باشند.
  • از پاراگراف‌های کوتاه ۷-۸ جمله‌ای استفاده نمایید.
  • طول پاراگراف‌هایتان از ۱۵۰ کلمه بیشتر نشود.
  • سرفصل‌های مطلب‌تان اندازه مناسبی داشته باشند، نه خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه باشند.

 

تحلیل و بررسی

در این قسمت افزونه یواست تمامی نکات تاثیرگذار در سئو مطلب‌تان را لیست می‌کند. و نکاتی را که رعایت کرده‌اید و باید رعایت کنید را مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد.

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

شبکه‌های اجتماعی

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تا به اینجا به نظر می‌رسد پست‌تان از نظر موتورهای جستجو سئو شده است. حال  بگذارید از به اشتراک گذاری مطلب شما در شبکه‌های اجتماعی مطمئن شویم؛

با تنظیم این بخش به گوگل می‌فهمانید که این پست مطلق به شماست. و اگر دفعات اشتراک پست‌هایتان بالا باشد، یک امتیاز مثبت برای‌تان در نظر گرفته می‌شود.

در صورتی که این بخش را خالی رها کنید، شبکه‌های اجتماعی به‌صورت پیش‌فرض از عنوان و متای توضیحات، همچنین یکی از تصاویر استفاده شده داخل پست‌تان استفاده خواهند کرد.

البته ممکن است این تصویر خیلی ایده‌آل نباشد، بنابراین بهتر است خودتان شخصا این قسمت را درست کنید. تنظیمات در اینجا بسیار ساده می‌باشد.

کافیست یک تصویر مربوط به پست‌تان را در قسمت image آپلود نمایید، عنوان و توضیحات مربوط به مطلبتان را وارد کنید.

در نهایت یک پیش‌نمایش از پست‌تان پس از اشتراک گذاری در فیسبوک یا توییتر را در بخش preview مشاهده خواهید کرد. البته این بخش فقط در نسخه پریمیوم افزونه فعال هست.

تنظیمات پیشرفته

راهنمای کامل سئوی وردپرس با افزونه Yoast SEO

روبات‌های ایندکس متا

ممکن است به هر دلیلی از موتورهای جستجو بخواهید که این صفحه و یا پست‌تان را شناسایی نکنند. بدین منظور می‌توانید تنظیمات این قسمت را برروی noindex قرار دهید.

پس اعمال این تغییر، افزونه Yoast SEO دایره رنگی مربوطه را به رنگ آبی در می‌آورد.

روبات‌های متا دنبال

با استفاده از تنظیمات این گزینه می‌توانیم به موتورهای جستجو بگوییم که آیا لینک‌های موجود در این صفحه را دنبال کنند یا خیر. همان‌طور که می‌دانید گوگل از طریق خزیدن میان صفحات اینترنتی اطلاعات مربوط به آن‌ها را جمع‌آوری می‌کند.

بنابراین لینک‌هایی که پست یا صفحات خود قرار می‌دهید، مقصد بعدی گوگل هستند. در صورتی در پست‌تان از لینک‌های خارجی نامعتبر زیادی استفاده کرده‌اید می‌توانید این گزینه را برروی nofollow بگذارید.

البته توجه داشته باشید با این کار لینک‌های داخلی وب‌سایت خودتان هم که در این صفحه وارد کرده‌اید، بی ارزش خواهد شد.

 

متا روبات‌های پیشرفته

در صورتی که وبسایت‌تان را در دایرکتورهای یاهو و DMOZ یا سایر دایرکتورهای ثبت کرده باشید، از تگ‌های عنوان و توضیحات ثبت شده در دایرکتورهای در نتایج موتورهای جستجوگر جلوگیری می‌کند. برای جلوگیری از این نحوه نمایش شما می‌توانید تظیمات را به‌کار ببرید.

 

  • No ODP: به موتورهای جستجو اجازه استفاده از توضیحات جایگزین از ODP/DMOZ را نمی‌دهد.
  • No YDIR : به موتورهای جستجو اجازه نمی‌دهد از توضیحات سایت موجود در دایرکتوری یاهو استفاده کند.
  • فهرست تصویری موجود نیست: از ایندکس شدن تصاویر در موتورهای جستجو جلوگیری می‌کند.
  • بدون بایگانی: به موتورهای جستجو اجازه نمی‌دهد از نسخه ذخیره شده صفحات سایت استفاده کند.
  • بدون سربرگ: به موتورهای جستجو اجازه نمی‌دهد از تگ‌های head سایت موجود در دایرکتوری یاهو استفاده کند.

 

نشانی قانونی (canonical)

در صورتی که گوگل هنگام خزیدن در صفحات سایت شما به دو صفحه با اطلاعات یکسانی برخورد کند، قادر به تشخیص آن‌ها نخواهد بود.

و مشکل صفحات دوقلو پیش می‌آید که تاثیر بسیار بدی روی سئوی وبسایت شما می‌گذارد. اما راه حل این مشکل چیست؟ نشانی قانونی یا canonical اینجا به کمک ما می‌آید.

در واقع این گزینه مانند ریدایرکت عمل می‌کند و مطالب دوقلوی شما را به آدرسی که شما در این بخش قرار می‌دهید منتقل می‌کند. همچنین به گوگل می‌گوید که این مطلب اصلی ماست و فقط این را ایندکس کن.



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

نصب وردپرس

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با نحوه نصب وردپرس روی هاست Cpanel آشنا کنیم که تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

*بعد از خرید هاست و دامنه که در مقاله ی قبلی آموزش داده شد به سراغ آموزش نصب وردپرس روی Cpanel میرویم.

 

آموزش نصب وردپرس بر روی هاست

پس از متصل شدن دامنه و هاست به یکدیگر، باید مراحل زیر را برای نصب وردپرس بر روی هاست دنبال کنید.

  1. دانلود سیستم مدیریت محتوا وردپرس از سایت رسمی وردپرس
  2. آپلود فایل وردپرس در هاست
  3. خارج کردن اسکریپت وردپرس از حالت فشرده
  4. ورود به هاست سی پنل و ساخت دیتابیس(پایگاه داده) جدید
  5. ورود به آدرس دامنه و وارد کردن اطلاعات دیتابیس(مراحل نصب وردپرس)
  6. وارد کردن تنظیمات سایت شامل عنوان سایت، نام کاربری، رمز و آدرس ایمیل مدیر
  7. اتمام مراحل نصب و ورود به وردپرس

در این آموزش ما از هاست Cpanel برای نصب wordpress استفاده کرده‌ایم. کلیه این مراحل در سایر است‌ها مانند Direct Admin یا Plesk نیز به همین شکل است، با این تفاوت که محیط و ظاهر کمی متفاوت است.

 

مرحله اول: دانلود وردپرس از سایت رسمی

ابتدا وردپرس را از مخزن رسمی خود دانلود کنید. برای این منظور به آدرس fa.wordpress.org وارد شده و مشابه تصویر زیر روی دکمه دریافت وردپرس کلیک کنید.

سپس روی دکمه دریافت وردپرس فارسی کلیک کرده و منتظر بمانید فایل به صورت کامل دانلود شود.

توجه کنید که اگر به فکر امنیت سایت خود هستید و نمی‌خواهید مشکلی در آینده برای شما پیش آید حتما از این آدرس برای دانلود وردپرس استفاده کنید.

 

مرحله دوم: آپلود وردپرس در هاست

وارد هاست خود شده و روی دکمه file manager کلیک کنید. از آنجایی که در این آموزش از هاست سی پنل استفاده شده، برای ورود به هاست باید به انتهای آدرس دامنه از عبارات 2082: یا 2083: مانند www.site.com:2082 استفاده کرد.

در این صورت صفحه ورود سی پنل مشابه تصویر زیر نمایش داده می‌شود که باید نام کاربری و رمز عبور خود را در آن وارد کنید.

بعد از ورود به هاست روی گزینه File manager کلیک کنید تا به محیط مدیریت فایل‌ها در هاست هدایت شوید.

وارد پوشه public_html شده و مشابه تصویر زیر روی دکمه دکمه Upload کلیک کنید.

در این مرحله فایل دانلود شده وردپرس که با فرمت zip. دانلود کردید را برای آپلود در هاست انتخاب کنید. روی Select File کلیک کرده و سپس با انتخاب فایل منتظر بمانید تا آپلود به صورت 100٪ کامل شود.

حالا مجددا وارد مسیر public_html شوید. در این صورت مشابه تصویر زیر فایل وردپرس که با فرمت zip دانلود کردید را مشاهده می‌کنید که باید ابتدا آن را از حالت فشرده خارج کنید.

مرحله سوم: خارج کردن فایل وردپرس از حالت فشرده

روی فایل zip. راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید. با انجام این کار پوشه‌ها و فایل‌هایی که درون پوشه وردپرس در این فایل زیپ قرار دارند خارج خواهند شد که اسکریپت وردپرس را تشکیل می‌دهند.

پنجره‌ای مشابه تصویر زیر باز می‌شود که باید روی دکمه extract file کلیک کنید تا فایل وردپرس از حالت فشرده خارج شده و در مسیر public_html قرار گیرد.

فایل‌های وردپرس درون پوشه wordpress قرار دارند که بعد از خروج از حالت فشرده، پوشه wordpress به public_html اضافه می‌شود. در این مرحله لازم است وارد این پوشه شده و کلیه فایل‌ها و پوشه‌های درون آن را به Public_html منتقل کنید.

برای این منظور با دابل کلیک کردن وارد پوشه wordpress شده و سپس از بالای صفحه روی دکمه Select All کلیک کنید. بعد از اینکه کلیه فایل‌ها و پوشه‌ها انتخاب شد، راست کلیک کرده و گزینه Move را انتخاب کنید.

در این صورت پنجره‌ای مشابه تصویر زیر نمایش داده خواهد شد که در این مرحله باید مسیر public_html را برای انتقال انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Move File کلیک کنید.

مرحله چهارم: ساخت پایگاه داده وردپرس

وردپرس از پایگاه داده mysql یا mariaDB برای پردازش اطلاعات استفاده می‌کند. کلیه اطلاعات سایت که مربوط به کارهای پردازشی است از طریق دیتابیس انجام می‌گیرد. در واقع می‌توان گفت که دیتابیس حکم مغز یک سایت را دارد.

برای ساخت دیتابیس وردپرس به صفحه اصلی سی پنل رفته و مشابه تصویر زیر از بخش DATABASES روی گزینه mysql databases کلیک کنید.

نام دیتابیس خود را در فیلد Create New Database وارد کنید. یک نام دلخواه مانند site را در فیلد مورد نظر وارد کرده و سپس روی دکمه Create Database کلیک کنید. بهتر است که برای امنیت بهتر از یک نام بی معنی استفاده کنید.

در این صورت دیتابیس ساخته شده و در صفحه جدید پیام سبز رنگ با عنوان Added the database نمایش داده خواهد شد.

روی دکمه go back کلیک کنید تا مجددا به تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله باید در قسمت Add New User یک نام کاربری برای دیتابیس خود انتخاب کنید.

پیشنهاد می‌کنیم از یک نام متفاوت در این بخش استفاده کنید که از نام دیتابیس جدا بوده و دیتابیس شما امنیت بیشتری داشته باشد. بعد از وارد کردن نام دو فیلد مربوط به رمز را نیز باید پر کنید.

برای اینکه از رمز قوی استفاده کنید، بهتر است روی دکمه Generate Password کلیک کنید که رمز پیشنهادی از سوی خود سی پنل استفاده شود.برای استفاده از این رمز نیز تیک گزینه I have copied this password in a safe place را فعال کرده و در نهایت روی دکمه use password کلیک کنید تا این رمز در فیلدهای رمز مشابه تصویر زیر قرار داده شود. بعد از نمایش رمز آن را در جایی یادداشت کنید، چرا که برای نصب وردپرس به آن نیاز داریم.

روی دکمه Create User کلیک کنید تا پیام سبز رنگ موفقیت آمیز بودن انتخاب نام کاربری دیتابیس به صورت You have successfully created a MySQL user named نمایش داده شود.

مجددا روی دکمه go back کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات دیتابیس برگردید. در این مرحله به بخش Add User To Database برسید مراجعه کنید.

مشابه تصویر فوق، ابتدا از فیلد USER نام کاربری دیتابیس خود را انتخاب کنید. سپس از فیلد DATABASE نیز نام دیتابیس که در مرحله اول ساخت دیتابیس وارد کردید را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Add کلیک کنید.

در این صورت وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر می‌شوید که باید تیک گزینه ALL PRIVILEGES را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Make Changes کلیک کنید.

مرحله پنجم: ورود به مرحله نصب وردپرس بر روی هاست

در این مرحله آدرس دامنه خود را در مرورگر وارد کرده و به آن مراجعه کنید. سپس مشابه تصویر زیر از بین لیست زبان‌های موجود یکی از زبان‌ها را انتخاب کنید.

در این مرحله با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو خواهید شد که باید روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید.

در این صورت وارد مرحله‌ای مشابه تصویر زیر خواهید شد که باید اطلاعات دیتابیس خود را در آن وارد کنید.

  • نام پایگاه داده: در این فیلد باید نام پایگاه داده را که در مرحله ساخت سوم هنگام ساخت دیتابیس انتخاب کردید را وارد کنید. در اینجا ما نام پایگاه داده sadeghii_site استفاده کردیم که از همین نام باید استفاده کنیم.

 

  • نام کاربری: در این فیلد هم باید نام کاربری پایگاه داده وردپرس خود را وارد کنید. در اینجا هم ما از نام sadeghii_siteuser در هنگام ساخت دیتابیس استفاده کردیم که باید همین نام را وارد کنیم.

 

  • رمز: در این فیلد هم رمزی که برای دیتابیس وردپرس انتخاب کردید را وارد کنید. باز هم لازم است که اشاره کنیم برای داشتن یک پایگاه داده با امنیت بالا بهتر است از گزینه Generate Password خود سی پنل برای ساختن رمز استفاده کرده باشید.

 

  • میزبان پایگاه داده: این فیلد را تغییر ندهید.

 

  • پیشوند جدول: هر سایت دارای یک پایگاه داده است که اطلاعات حیاتی سایت در آن قرار دارند. با ایجاد ارتباط بین پایگاه داده و فایل‌های موجود در هاست که در مسیر public_html قرار دارد، اطلاعات سایت توسط مفسرها و php پردازش شده و در نهایت یک سایت برای ما لود می‌شود.

وردپرس برای اینکه از سرقت اطلاعات جلوگیری کند از پیشوند جداول استفاده کرده است. در حالت عادی این پیشوند روی _wp قرار دارد که برای افزایش امنیت وردپرس بهتر است این پیشوند را روی یک گزینه دلخواه مثل _sit انتخاب کنید.

بعد از پر کردن فیلدها طبق توضیحات ارائه شده، روی دکمه فرستادن کلیک کنید تا صحت اطلاعات وارد شده بررسی شده و با صفحه زیر مواجه شوید.

روی دکمه راه‌اندازی نصب کلیک کنید تا به مرحله وارد کردن تنظیمات ورود به وردپرس هدایت شوید.

 

مرحله ششم: وارد کردن تنظیمات ورود به وردپرس

در این مرحله به صفحه وارد کردن اطلاعات پایه‌ای سایت مانند نام، نام کاربری مدیر، رمز و ایمیل وارد خواهید شد.

  • عنوان سایت: در این فیلد عنوان یا همان نام سایت را وارد کنید.

 

  • نام کاربری: در این فیلد نام کاربری مدیر سایت را وارد کنید. از این نام کاربری برای ورود به مدیریت وردپرس استفاده خواهد شد؛ جهت افزایش امنیت وردپرس از عبارات ساده‌ای مثل admin یا modir استفاده نکنید.

 

  • رمز انتخابی: در این فیلد وردپرس به صورت خودکار یک رمز برای شما در نظر خواهد گرفت. که از امنیت بالایی برخوردار است. اما اگر مایل به استفاده از رمز دلخواه هستید می‌توانید رمز خود را وارد کنید.

سعی کنید تا از یک کلمه عبور قوی که شامل اعداد، سمبل‌ها و حروف بزرگ و کوچک ایت استفاده کنید. همچنین اگر از رمز ضعیفی استفاده کنید،

تیک گزینه تایید رمز نمایش داده خواهد شد که برای استفاده از این رمز سست حتما لازم است که این گزینه به منظور دادن اجازه استفاده از رمز دلخواه از سمت وردپرس فعال کنید.

  • ایمیل: در این فیلد هم آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

 

  • با فعال و غیرفعال کردن تیک گزینه نمایش به موتورهای جستجو هم می‌توانید وضعیت ایندکس سایت در موتورهای جستجو را تعیین کنید.

اگر هنوز سایت شما به صورت کامل طراحی نشده، بهتر است تیک این گزینه را فعال کنید تا بعد از نهایی شدن طراحی، ایندکس شدن سایت در گوگل انجام شود.

در نهایت روی دکمه راه‌اندازی وردپرس کلیک کنید تا عملیات نصب وردپرس بر روی هاست cpanel به صورت کامل تکمیل شود.

در این صورت با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو می‌شوید که باید روی دکمه ورود جهت هدایت شدن به صفحه ورود در مدیریت وردپرس هدایت شوید.

مرحله هفتم: پایان مراحل نصب وردپرس بر روی هاست و ورود به مدیریت وردپرس

با وارد شدن به صفحه ورود وردپرس که به صورت site.com/wp-admin یا site.com/wp-login.php در دسترس است، وارد صفحه‌ای مشابه تصویر زیر خواهید شد.

حال می‌توانید با نام کاربری و رمز عبوری که در مرحله قبل انتخاب کردید وارد مدیریت وردپرس شده و به مدیریت سایت خود بپردازید.



:: بازدید از این مطلب : 110
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی

 خدمات بهینه سازی سایت

ایران وب:خدمات سئو یا خدمات seo یا خدمات بهینه سازی همگی به یک معنی بوده و توسط شرکت سئوکار بصورت تخصصی انجام می شود.

امروزه بسیاری از افراد و شرکتها با توجه نیاز خود جهت تبلیغات نیازمند هستند تا در موتورهای جستجو مثل گوگل در ردیف های بالا دیده شوند.

هنگامی یک وب سایت در در کلمات کلیدی خود در جایگاه های بالای موتورهای جستجو قرار گرفت نیازمند آن است تا جایگاه خود را حفظ نماید.

خدمات سئو ( خدمات seo ) چیست؟

بطور کلی به فعالیت های انجام شده داخل وب سایت و بیرون از وب سایت جهت قرار گرفتن کلمات کلیدی وب سایت در صفحات نخست موتورهای جستجو و حفظ جایگاه در آنها، خدمات سئو گفته می شود.

خدمات سئو یک فرایند بوده و مادامی که وب سایت ها وجود دارند می بایست این فرآیند وجود داشته باشد.شرکت سئوکار ارائه دهنده خدمات سئو برای کلیه کسب و کارها در ابعاد مختلف است.

به افرادی که خدمات سئو را انجام می دهند اصطلاحا سئوکار گفته می شود.

خدمات سئو سفید چیست؟

خدمات سئو سفید به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در راستای قوانین موتورهای جستجو بودهو از روش ها و تکنیک های حبابی و غیر متعارف استفاده نشود.

موتورهای جستجو هوشمند مثل گوگل همیشه در صدد آن هستندکه با توجه به جستجوی کاربران بهترین نتایج را در اختیار آنها قرار دهند.

خدمات سئو سفید  روش های بهینه سازی وب  سایت ها بوده که قوانین موتورهای جستجو را رعایت می کنند

و از ماندگاری بالایی برخوردار هستند.

خدمات سئو سیاه چیست؟

خدمات سئو سیاه به طور کلی به فعالیت هایی اطلاق می شود که از روش های غیر متعارف در صدد فریب موتورهای جستجو باشند.

خدمات سئو سیاه یا کلاه سیاه ممکن است بصورت موقت باعث بهبود رتبه سایت و هدایت ترافیک به سمت سایت گردد ولی عمر آن بسیار کوتاه بوده و پس از اطلاع موتورهای جستجو از این مسئله، وب سایت مرتکب شده را جریمه خواهند کرد.

چرا  کسب و کارها به خدمات سئو نیازمند هستند؟

بصورت کلی روش های تبلیغات را می توان به جند نوع تقسیم بندی نمود:

1- رادیو 2- تلویزیون 3- تبلیغات محیطی و .. یکی از روش های تبلیغات سئو می باشد.سئو دارای سه ویژه گی متمایز است که هیچ کدام از روش های تبلیغاتی نام برده شده از آن برخوردار نمی باشند:

سئو یا بهینه سازی سایت هدفند است ولی سایر روش های تبلیغاتی دارای هدفمندی زیادی نیستند
سئو دارای ماندگاری بالایی است ولی تمامی روش های تبلیغاتی به محض اتمام شارژ دیگر کسب و کار دیده نخواهد شد.
سئو دارای هزینه های کمتری از روش های تبلیغاتی نام برده شده می باشد.

از این رو کسب و کار ها به این روش تبلیغاتی نیازمند می باشند.

چگونه به شرکتهای خدمات سئو اطمینان کنیم؟

یکی از نگرانی بسیاری از افراد اعتماد به اشخاص یا شرکت هایی هستند که خدمات seo ارائه می دهند.

برای بدست آوردن یک اطمینان نسبی ابتدا شما می بایست بررسی نماییدشرکتی که ادعای ارائه خدمات سئو می نماید خود چه جایگاهی در موتورهای جستجو دارد.

اگر ترافیک قابل قبولی از سمت موتورهای جستجو داشت، سپس شما می بایست برخی نمونه کارهای سئو آن شرکت را بررسی نمایید تا متوجه شوید آیا همان کاری که برای خود انجام داده است،

برای مشتریانش انجام شده است یا خیر.

حال با بررسی موارد قبلی شما می توانید حداقل از این مسئله اطمینان حاصل نمایید که شرکت مورد نظر دارای توانایی جهت انجام این خدمت می باشد ولی باز این دلیل کافی نخواهد بود.

از این رو تضمین های کافی جهت انجام موضوع قرارداد می تواند تا حدی خیال شما را آسوده سازد.یکی از نکات مهمی که صاحبان کسب و کارها می بایست از آن اگاهی داشته باشند

این مسئله است که فقط موتورهای جستجو، وب سایت شما ارزیابی می کنند و جایگاه شما را مشخص می نمایند از این رو در بسیاری موارد تضمین جایگاهی خاص توسط افراد عملا غیر ممکن خواهد بود.

هزینه خدمات سئو چگونه محاسبه می شود؟

هزینه خدمات سئو به میزان ترافیک کلمات کلیدی و سختی و راحتی آنها بستگی دارد.

هزینه خدمات سئو ممکن است برای کلمات مختلف و همچنین نوع وب سایت ها متفاوت باشد.

هزینه خدمات سئو معمولا توسط ابزار Google Planner ارزیابی می شود. این ابزار میزان جستجو کلمات کلیدی را در ماه نشان می دهد.

مهمترین خدمات سئو

شرکت سئوکار ارائه دهنده خدمات seo، فعالیت های مستمر و یکپارچه ای را جهت بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو انجام می دهد.

در ادامه به برخی از مهمترین خدمات سئو اشاره شده است:

برطرف نمودن مشکلات فنی سایت

قبل از هرگونه فعالیت بهینه سازی برای وب سایت ابتدا می بایست زیر ساخت فنی سایت مناسب باشدو به عبارتی دیگر می بایست مشکلات فنی وب سایت برطرف شود.

شرکت سئوکار ابتدا طی یک چک لیست کلیه مشکلات فنی وب سایت را بررسی نموده

و سپس به برطرف کردن این مشکلات فنی می پردازد.تا زمانی که مشکلات فنی وب سایت بصورت کامل برطرف نشده باشد نمی توان در مراحل بعدی به نتیجه مطلوبی رسید.

تولید و مدیریت محتوا

در بحث سئو تولید محتوا یکی از مهمترین معیارها می باشد.می بایست برای وب سایت روی کلمات کلیدی مورد نظر محتوای مناسب آماده نمود.

مدیریت محتوا  از جمله وظایف اصلی صاحبان کسب و کار می باشد.

فعالیت در شبکه های اجتماعی

فعالیت در شبکه های اجتماعی یکی از معیارهای موتورهای جستجو برای قراردادن کلمات کلیدی در جایگاه های بالا می باشد.

شبکه های اجتماعی با دادن سیگنال های قوی به سمت وب سایت باعث می شود بسرعت ترافیک مطلوبی به سمت وب سایت هدایت شود.

ایجاد بک لینک های طبیعی

اگر چه بک لینک ها کم کم از اعتبارشان کاسته می شود ولی هنوز دارای اعتبار می باشندو باعث دادن قدرت به وب سایت و یا بعبارتی دیگر باعث بهبود جایگاه کلمات کلیدی در موتورهای جستجو می شوند.

ولی اینکه از چه وب سایت هایی بک لینک گرفته شود و از چه وب سایت هایی گرفته نشود از جمله موارد تخصصی است که شرکت سئوکار به آن می پردازد.

ایجاد بک لینک های می بایست بصورت طبیعی صورت پذیرد در غیر اینصورت می تواند صدمات زیادی به وب سایت وارد نماید.

فعالیت در دایرکتوری های هدف

دایرکتوری های هدف برای وب سایت ها در حوزه های مختلف، متفاوت می باشند.دایرکتورهای هدف با داشتن قدرت زیاد خود می توانند بصورت فزاینده ای به وب سایت ها کمک نمایند.

فعالیت در دایرکتورهای هدف یکی از خدمات سئو مهم قابل ارائه توسط شرکت سئوکار است.

مدیریت وبلاگ

وبلاگ ها ابزارهای قدرتمندی هستند که می توانند براحتی و بسادگی محیطی را برای شما فراهم آورند که هر گونه محتوایاتی را بتوانید براحتی منتشر نمایید.

از آنجایی که دامنه اصلی وبلاگ ها از قدرت زیادی برخوردار است از اینرو می توانند به وب سایت هایی که لینک می دهند امتیاز خود را منتقل نمایند.

ایجاد وبلاگ های مختلف برای وب سایت و مدیریت تمامی آنها از جمله خدمات seo قابل ارائه توسط شرکت سئوکار است.



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه فیصلی
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 0 0 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 11 12 13 14 15 ... 16 صفحه بعد